Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: G.Saray dan Hakan a son çaðrý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart G.Saray dan Hakan a son çaðrý

Sarý kýrmýzýlý yönetim, futbolcu olarak kadrosunda düþünmediðini belirtip, alt yapýnýn baþýna geçmesini ve heykelini dikmeyi önerdiði Hakan Þükür’den bugüne kadar bir yanýt alamayýnca bu kararlarýný askýya aldý. Hakan 1 hafta içinde yönetimle temas kurmazsa sadece jübilesi yapýlacak.

Galatasaray ile Hakan Þükür arasýnda yýllardýr süren bað, kopma noktasýna geldi. Galatasaray Baþkaný Adnan Polat, geçen sezon sonunda konuþtuðu Hakan Þükür’e yeni sezon planlarýnda futbolcu olarak yer almadýðýný, ancak baþka görev ve çeþitli etkinliklerle sarý kýrmýzýlý camia içinde kalmasýný istediklerini iletmiþti. Ancak, Polat’ýn "Takýmdaki yeniden yapýlanma nedeniyle önümüzdeki sezonlarda seninle yollarýmýzý ayýracaðýz" dediði tecrübeli futbolcu ile son görüþmesinden bu yana Hakan Þükür’ün bir daha ne baþkan ne de yöneticiler ile bir araya gelerek konuþmamasý ipleri gerdi. Yönetim Hakan Þükür konusunda birkaç ay önce verdiði kararlarý askýya aldý ve tecrübeli futbolcuya 1 hafta süre verdi.

Onur verici teklif
    Polat, Hakan Þükür’e futbolcu olarak kendisini takýmda düþünmediklerini söylediklerinde, 5 yýllýk bir sözleþmeyle alt yapýda ve futbol okullarýnda çalýþmasýný teklif etmiþ, Galatasaray Futbol Okullarý’nýn adýnýn da Hakan Þükür Futbol Okullarý olacaðýný söylemiþti. Ayrýca daha onur ve gurur verici bir öneriyle Florya’da bulunan Metin Oktay’ýn heykelinin yanýna Hakan Þükür’ün de heykelinin dikileceðini belirtmiþti.

Ancak Polat’ýn düzenlediði ve Hakan hakkýndaki planlarýný açýkladýklarý son basýn toplantýsýndan bu yana tecrübeli futbolcudan bir yanýt alýnmadý. Basýn aracýlýðýyla "Ben futbol oynamaya devam edeceðim. Futbolu býrakmaya niyetim yok" diyen Hakan, G.Saray Yönetimi’nin kendisi hakkýnda aldýðý kararlarla ilgili olarak ise konuþmamayý tercih etti.

Yönetimin kararý...
    Galatasaray Yönetimi, yaptýðý son toplantýda Hakan Þükür meselesini masaya yatýrdý. Bu güne kadar ne baþkan Adnan Polat ne de futbol þubesi sorumlularý ve diðer yöneticilerle iletiþim kurmayan Hakan Þükür’ün yeni görevlerle kulüp içinde kalmasý konusunda daha önce verilen kararlar askýya alýndý. Eðer Hakan Þükür bir hafta içinde baþkan Adnan Polat veya diðer yöneticilerle konuþarak teklif hakkýnda bir görüþ belirtmezse, ne heykeli dikilecek, ne de adý futbol okullarýna verilecek. Yalnýzca bir jübile hakký kalacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hakanýn tek istediði 1 sezon daha Galatasaray formasýný terletmek. çokmu biþey istiyorki. 1 sezon daha ver ormayý. Yedek býrak veya gerektiðinde sok kadroya.. ama 1 sene bari oynat.. bu adamý oynatýrsýn suç oynatmassýn suç. jubile dersin suç.. ben anlamadým gitti..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yönetim en güzelini yapmýþ ..ne bu milletin bundan çektigi ..bulunmaz hint kumaþý ..gördük milli takým hakansýzda oluyormuþ ..bazý kokanalara medyadaki ders olmuþtur..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý headend Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yönetim en güzelini yapmýþ ..ne bu milletin bundan çektigi ..bulunmaz hint kumaþý ..gördük milli takým hakansýzda oluyormuþ ..bazý kokanalara medyadaki ders olmuþtur..
    :45: :45: :45: :45: :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yöetim bu saatten sonra hakanýn peþinde dolaþmasý bir kere hatadýr hakan daha yýllarca oynamayý planlýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon12 Old

Alýntý cetindeniz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yöetim bu saatten sonra hakanýn peþinde dolaþmasý bir kere hatadýr hakan daha yýllarca oynamayý planlýyor
    usta hakan artýk ihtiyarlaþtý yenisine baksýn

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri