REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: bedava mms kampanyasına dikkat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakın arkadaşlar bu konuyu açtım çünkü ortada bir yanlış vardı bana onay mesajı geldi ayın 31 ine kadar bedava kullanabilirsiniz dendi ve ayrıca bu mesajlarıda telsime falanda atmadık yapılan yanlışı türkcell onayladı ve konturu fazlasıyla geri verdi yani hata gsm opöratöründeydi hatasıını düzeltti umarım anlatabilmişimdir:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım kampanya zaten bitti ama sana şunu söyleyeyim turcel hatasını kabul etti onay mesajı geldi mms leri telsime veya avea yada atmadık turcell hata bizde dedi ve giden 30 konture karşılık 104 kontur iade etti umarım anlamışsındır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar hazırlanın duyumlarıma göre bu ayın 7 sinde yine AĞUSTOS MMS kampanyası olacak;) Hemen size duyururum geldiği gibi ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı prosesor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar hazırlanın duyumlarıma göre bu ayın 7 sinde yine AĞUSTOS MMS kampanyası olacak;) Hemen size duyururum geldiği gibi ;)
    bugun ayın 7si..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar bugun ayın yedisi bende bekliyorum acaba bu ayda kampanya olacakmı diye sanırım bi gelişme yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büyük ihtimal olmayacak... ama bellide olmaz.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri