Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: istatistikler gözükmüyor!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart istatistikler gözükmüyor!!!

Arkadaþlar sorun bendemi bilmiyorum ama foruma giriþ yaptýktan sonra top 10 istatistikler kayboluyor gözükmüyor daha önce bir arkadaþ bahsetmiþti sonra düzeldi dediler ama bende sorun hala devam etmekte neden göremiyorum??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende sorun yok arkadaþým sen tarayýcýný kontrol et bence..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bendede ayný sorun var ayrýca bir kac ayrý noktadan denedim ordada ayný sorun devam etti forumda sorun var galiba:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bendede ayný sorun var ayrýca bir kac ayrý noktadan denedim ordada ayný sorun devam etti forumda sorun var galiba:45:
    gacvokem, forumda bir sorun yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kemal Turan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    gacvokem, forumda bir sorun yok
    bendede yok kemal hoca forumda sorun olsa herkeste olur demi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hangi tarayýcýyý kulanýyorsunuz ben frefox son surum yukledim yuklmez olaydým((

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ie7 kullanýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende hem internet explorer var hemde firefox son sürümü var ikisinde de sorunsuz açýlýyor istatistikler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ÝE7 kullanýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sendemi.Bende yükledim ne zaman bir yere týklasam bu yer imini düzenleyin yazýsý çýkýyordu önce onu kapatacaksýn ondan sonra istediðin yere gireceksin.Bende sildim firefox eskisini kurdum þimdi rahatým.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri