REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sunny 7010 dcız acil yardım surekli reset

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny 7010 dcız acil yardım surekli reset

arkadaşlar benim cihazım ora 5010 dcı idi 9 sene once aldım ve bugune kadar butun yazılımlar attım ve sorunsuz çalışıyodu ama 10.07.2008 tarıhlı absat editli yazılımı attım ve 1 satta sonra cihazım sureklı açılıp kapanmaya başladı orjınal 5010 dcı yazılımını attım sorun çözuldu ama tekrar emu yazılımı attıgımda tekrar açılıp kapanmaya başladı sorun nerde acaba lutfen ustalar acil yardım bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gunay45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar benim cihazım ora 5010 dcı idi 9 sene once aldım ve bugune kadar butun yazılımlar attım ve sorunsuz çalışıyodu ama 10.07.2008 tarıhlı absat editli yazılımı attım ve 1 satta sonra cihazım sureklı açılıp kapanmaya başladı orjınal 5010 dcı yazılımını attım sorun çözuldu ama tekrar emu yazılımı attıgımda tekrar açılıp kapanmaya başladı sorun nerde acaba lutfen ustalar acil yardım bekliyorum
    KKE+ Dosyası yüklemeyi denediniz mi?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    KKE+ Dosyası yüklemeyi denediniz mi?
    usta denedim ama nafile zaten hersey 10.07.2008 absateditli yazılımı yukleyınce ve kke+ dosyasını yukleyınce oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başlıkta 7010dcız konuda'da5010 oldu hayret.
    kuru kafa at yeniden güncel yazılım ok..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    başlıkta 7010dcız konuda'da5010 oldu hayret.
    kuru kafa at yeniden güncel yazılım ok..
    arkadaşım konuda 5010 çünki orjinalı bu ama ben aldıgım gunden beri 7010 dcız olarak kullanıyorum oyuzden başlıgı oyle yazdım yanlış yaptıysa ozur dilerim ama dediklerinizi 5 kere yaptım kuru kafa yukldeim stream attım olmadı tekrar kurukafa tekrar 7010 yukledım olmadı ama orjinal 5010 dcı yukleyınce sorun cozuluyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gunay45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım konuda 5010 çünki orjinalı bu ama ben aldıgım gunden beri 7010 dcız olarak kullanıyorum oyuzden başlıgı oyle yazdım yanlış yaptıysa ozur dilerim ama dediklerinizi 5 kere yaptım kuru kafa yukldeim stream attım olmadı tekrar kurukafa tekrar 7010 yukledım olmadı ama orjinal 5010 dcı yukleyınce sorun cozuluyo
    etağfurullah arkadaşım beni yanlış anladıysan ben özür dilerim
    demek istediğim konun başlığın değişik olması karıştırdım..
    senin problemin bence senin yanlış yazılım atmandandır.dikat etinmi..?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar yok mu bi yardım eden cihazım hala reset liyokendini emu yazılım atınca 12.01.a5 7010dcız modeli lutfen yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer orjinal yazılımda düzeliyorsa muhtemelen, yeni tarihli yazılımda sorun vardır.10.07.08 Tarihli yazılımı yükleme, daha eski tarihli bir yazılım yükle ve forumdan güncel kke dosyası at...Aynı kanalları izlersin.
    kolay gelsin..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol usta inş. olur deniyeyim bi ilgin için sağolasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol usta inş. olur deniyeyim bi ilgin için sağolasın
    rica ederim...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri