REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İran-İsrail-Amerika üçgenindeki gerilim tırmanıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Amerikanın ve israillin yaptıgı katliamlardan sonra amerika israil iran tarafından vurulmasına çok sevinirim.Abd ve israil filistin ve ırak saldırdılar kimse bişey demedi.Hepimiz müslümanız ve iran çıktı sonunda karşılarına.Ariel şaronun ve amerikanın yapacagı katliamların arasında mek***i kudüsü yerle bir etmekte var ama karşılarına iran çıktı ve artık dur diyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allahtan tek dileğim iranın bu şerefsiz siyonist israili yoketmesidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuna kadar lanet ve kınıyorum abdyi ve yandaşlarını..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon14

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    katılıyorum size ağzınıza sağlık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İranı her ne kadar sevmesemde ABD gibi adi işgalcileri düşündükçe, iranın yaptığı veya yapacağı her türlü saldırı ve savunmasında haklı olacağını düşünüyorum. Çünkü halen IRAKta her gün kan dökülüyor. Her gün insanlar ailesiz evsiz anasız babasız kalıyor. tek sebebi ABD dir. 3-5 gün sonra İranada girerlerse yine aynı şeyler tekrarlanacak. Allaha dua ediyorum eğer Abd, irana girerse öyle bir bozguna uğrasınki bir daha kimseye diş gösteremsin. Anasız Babasız ailesiz kalmak neymiş onlarda aynı acıyı tatsın.. Binlerce kilometre uzaktan hangi hakla diğer bir ül***e mudahele ediyorlar anlamıyorum....
    bütün dileklerine cani gönülden katıldığımı belirtmek isterim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim ulkemizde ABD yandası arkadasım

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eşbaşkan başbakan olduktan sonra birşey olmaz korkmayın şaka biryana olaylar vahim amerikan hayalleri ve petrol için insanlar öleçek acı cekeçek
    cok guzel ve anlamlı bir saka

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[quote=rexsi;329855]bizim ulkemizde ABD yandası arkadasım

ülkemiz yandaşı değildir
    eğer olsaydı doğal gazı oradan getirtmezdi..!!
    irak için incirlik üsü verilmedi
    bildiğim kadarıyla alış veriş heryerde olur
    hayırına vermiyor parasıyla alıyor parasıyla veriyor
    türkiye iran konusunda'da ABD'ye kesinlikle karşı çıkmakta...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayran kardeş öyle olsa kitlerin büyük çoğunluğu israil ve amerikaya satılmazdı ıraka girmek için amerikanın izni alınmazdı birde ilk zaman amerikayı gidip israil lobisinden riyakat madalyası alıp başımıza başbakan olarak gelemez hele hele 100 yılın adamı olamazdı iranlı bir arkadaş vardı ülkesini bizden daha iyi tanır onlardada bildiğim kadarıyla kürt sorunu mezhep çatışmaları amerikalılar ve israilliler tarafından destekleniyor istememe rağmen size katılmama rağmen o ruh iranlılarda var mı diye sormak lazım kardeşe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bizlerde birlik olmadıktan sonra abd daha çok islam ülkesine elini kolunu sallayarak girer!! bunu kimöse merak etmesin!!iranın istediği kadar füzeleri olsun ..buna karşılık abd nin de kalleşliği var yani önce içerde kargaşa çıkartır kardeşi kardeşe vurdurur sonra bölücü gurupları destekler her türlü iranı 3-5 noktadan bölmeye başladığı anda da havadan başlar taarruza bu oyunu yıllardır canlı yayınlarda izliyoruz ..
    afganistana girişini bi düşünün sırf afganlıları kullandı kendi askerini bile sürmedi piyasaya..
    ıraka saldırşını düşünün bütün grupları kışkırttı pkk yı silahlandırdı şiileri gaza getirdi ve en son darbesini yaptı..
    yani demek istediğim olay şu dünya müslümanları isalmi bir ül***e yapılan saldıryı kınamayıp ve karşısında duruşunu sergilemedikten sonra abd için iran falan sorun değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Amerikalılar dünya yetmemiş denemelerini uzaydan yapınca hiç bir yerde ses çıkmadıda gözlerini diktiler iranamı

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri