REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Windows XP için Güvenlik Güncelleştirmesi (KB899589)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arrow 130 Windows XP için Güvenlik Güncelleştirmesi (KB899589)

Client Service for NetWare'de, bu hizmeti yüklediyseniz bir saldırganın Microsoft Windows tabanlı sisteminizin güvenliğini aşmasına ve denetimini ele geçirmesine olanak verebilecek bir güvenlik sorunu saptanmıştır. Microsoft'un bu güncelleştirmesini yükleyerek bilgisayarınızı koruyabilirsiniz. Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.

Download : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ayrıntılı bilgi için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. güvenlik bültenini okuyunuz.
    Konu ayran tarafından (04-12-2009 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: konu günceliği bitmiş konu kilitlendi.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saol usta ama korsan bilgisayarlar için tavsiye etmiyorum !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

çok teşekürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icon21

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

çok teşekürler..
    rica ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim bilgisayarda sp3 var.dediğiniz yamayı yükledim sonunda bilgisayarınızda yüklü olan bundan daha yeni dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim bilgisayarda sp3 var.dediğiniz yamayı yükledim sonunda bilgisayarınızda yüklü olan bundan daha yeni dedi.
    ayrıntılı bilgi: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru söylemişin kardeşim. Kopyalı xp lerde Update ve program güncellemesi yapmak sorun yaratıyor. En iyisi yedek HD'de çalışıp önemli bilgileri orada muhafaza etmek. Gerektiğinde C' ye format atıp tekrar xp yazılımını yüklemek......

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri