Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Goldmaster 9000 serisi 19.03.2006 tarihli yeni yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben yeni üye oldumğum için çok fazla bilgim yok uydulardan yanlız şu türksat discovery kanalının şifrelerini nerden alabilirim acaba şimdiden yardımlarınız için tşk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılımı attığmda hangi kanallar izleniyor ? tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tayfun014 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılımı attığmda hangi kanallar izleniyor ? tşkler
    bu yazılımı attığında hiç bir şifrelikanalı izleyemezsin.yazılım 2006 yılında verilmiş yazılım.cihazına ait daha yeni yazılım varken bu yazılımı neden atacaksın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

msj yazdığın için tşkler bu işten pek anlamıyorum...msn adresini verebilirmisin irtibata geçebilirmiyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım konu tarihine bakarsanız çok eski bir konudur. guncel yazılımlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. msn le yardım istemek yasaktır. sorunlarınızı forumdan ilgili böulumlerden takip ediniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

konu kapanmıştır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri