Geçen sezon yaþadýðý tecrübelerin yeni sezon öncesi yolunu aydýnlatacaðýný ifade eden genç hoca, "Geçmiþe takýlý kalan bir anlayýþta deðilim ama maziden de ders almasýný bilirim" dedi.

Beþiktaþ Teknik Direktörü Ertuðrul Saðlam, "Geçen sezon benim için çok büyük bir tecrübe oldu. Yaþadýklarýmdan kendime iyi bir ders çýkardým" dedi. Beþiktaþ Dergisi'nin temmuz sayýsýna çarpýcý açýklamalarda bulunan baþarýlý hoca, yeni sezon öncesi camiaya da umutlu mesajlar verdi.

FORMAYI HAK EDEN GÝYER
Beþiktaþ kadrosuna girmiþ tüm futbolcularýn kendisi için eþit mesafede bulunduðunu belirten Saðlam, "Kim çalýþýp formayý hak ediyorsa o futbolcu benim için önemlidir. Ben formayý asarým. Futbolcu gelir onu alýr sýrtýna geçirir. Hiç kimse benim babamýn oðlu deðil" diye konuþtu.

CEHALET BÜYÜK TEHLÝKE
Hakkýnda yapýlan eleþtirilere Mevlana'nýn "Cehalet insaný çirkefleþtirir. Her lafa verilecek cevabým var ama önce lafa bakarým laf mý diye, sonra söyleyene bakarým adam mý diye" þeklinde imalý ifadeler kullanan Saðlam, yeni sezonda Beþiktaþ'ýn hak ettiði baþarýlarý alacaðýnýn sözünü verdi.