REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/17 İlkİlk ... 234567891011121314151617 SonSon
162 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: GaMze GaMze DoLmuyoR YüzüM.. Bak Acı! Bak Ya$! Bak SoğuK !

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaman geçiyor...

Oturduğum yerden kalkmayışımın üzerinden de çokça zamanlar geçti.

Ömrümün hangi anında takılı kaldığımdan dahi bihaber zamanlardayım.

Suskunluğuma neyin ses olabileceği konusunda da herhangi bir fikrim yok.

Kendine bile yabancılaşmaya başlamış bir kitleyim. "Kitle(!)" Evet, evet, ötesi yok. Ruhumun şimdilerde soluğu kesik.

Mantık...

Şurada bir köşede olacaktı. Zamansız lazım olur diye hep saklarım bir köşede. Bu yüzden belki beni kırdıklarında gözümden yaş akmıyor. Bu yüzden belki duygusuzlaşıyorum yitiklerimde bile.

Konuşmak ist[em]iyorum...

Başımda yedi baharın sarhoşluğunda kelebekler, kanat çırpıyor. Başım dönüyor bu yaşama hevesinden benim.

Bir yerlerde incinmişlik var sanki de, zanlı kim? Buralarda düşleri kanlı birini gördünüz mü?

Kırık'ım.

Bir cellat bana yakınlardan el sallıyor!

Ama...

Dur daha, çok işimiz var {dı}

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sahi Erkekler De İncinir Mi?

Erkekler de acı çekiyor mu? Endişe, korku, güvensizlik yaşıyormu? “Ya giderse? “diye titriyor mu içleri? Yollara dalıyor mu gözleri? İç çekerken çok ağlamış bir çocuk gibi titriyor mu göğüsleri?

Aldırıyorlar mı karşılarındakinin suskunluğuna? Affediyorlar mı? Susuyorlar mı? Bekliyorlar mı? Yalnızlığa inat, inen akşam sonrası elektrik düğmesine uzanan elleri tanır mı sabretmenin kaderini? Konuşmamak canlarını sıkar mı onların da? Sormak isterken soramamak, koşmak isterken koşamamak boğar mı onları da?

Dün sabah birden bunlar geldi aklıma.

Sevdiğim birkaç adam vardır. Akıllarını severim. Kalplerini severim. Kalem tutan ellerini severim. Güzel gülen gözlerini severim. Geçtim karşılarına, herbirine sordum bu soruları..

Biri dedi ki “ne diyorsun sen, erkek incinmez mi?”. Öbürü “ Ahhh!” dedi.,”Ah acır elbette kalbi erkeğin”. Diğeri ise “Olur mu hiç? İnsan değildir kalbi incinmeyen..”

O zaman neden anlaşamıyoruz peki?

Nedir yani bu kadar benzer kederler yaşarken paylaşamadığımız? Biri “Bilsem..” diye sustu. Öbürü “ Erkekler de yaşıyor ama kadınlar sürdürüyor” dedi. Diğeri “ Birbirimizi tanımıyoruz. Sır haline geliyoruz, getiriyoruz kendimizi. Hem bu ülkede kadın erkek birbirini tanıyalı 150 yıl oldu. İnsanlık tarihini düşünürsek çok kısa bir zaman bu. Biliyor musun kendimi inciterek sorunları halletmeye çalışıyorum galiba”

Yani.. Aslında.. Benim çok sevdiğim bu üç adam da aynı içtenlikle “ah” etse de neden birbirimizden ayrı düştüğümüze üç ayrı yanıt verdiler

“Neredesin? Kimlesin? Ne yapıyorsun? Sormasalar şu soruları kadınlar..”

“Erkekler de merak eder evet. Ama bir yaşama biçimi haline getirmezler bunu. Yani kadınlar o kadar çok soruyor ki aynı soruları, bir bağımlılık haline geliyor bu onlarda. Sonunda erkek nerede olduğunu söylemekten bıkıyor ve durmadan sevildiğini duymak isteyen kadının İÇTENLİĞİNDEN ŞÜPHEYE DÜŞÜYOR. Kendini saklıyor belki de... Velhasıl akıl sır ermiyor bu işlere. Yorulmuşum ben artık” Böyle dedi içlerinden biri...

Sonra yazımı yazmadan en uzaktakini aradım. “Sen” dedim “Tanıdığım incinme eşiği en yüksek erkeklerden biri gibi durursun.. anlat bana, neden uzaktayız bu kadar?”

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

UzakLarda bir adam sevdim
    Kendimin ne yanina dönsem onu anLatirdi
    Ömrümün ne yanina kacsam onu tutardi.
    Adi neydi? Umudumun icinden gecti.

Adi neydi?
    Gri, dumanLiydi gözLeri
    Kor parcaLari gizLenirdi derinLerinde

Öptügümde yakardi gözLeri

Sevdiginde gün batar gibi
    Sevdiginde aksam gibi bakardi.

Cocuktu gözLerinin küLLeri
    ÖzLediginde yetim gibi bakardi.

UzakLardan bir adam sevdim
    Beni isizLiginas aLdi .

Her sesi hoscakaL der gibiydi
    Her bakisi birakma beni...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

VE ŞİMDİ KELİMELER KADAR YALNIZIM
    BİR ODAM BİR BEN HAYATA KAPANMIŞIM
    BAŞLAMAK ,İSTİYORUM YA TEKRARDAN
    YA DA ÇEKİP GİTMEK VARMAK İSTİYORUM HAYALLERE…

ALDIĞIM NEFES KADAR ÜŞÜYORUM
    VERDİĞİM SOLUK KADAR ACIYOR BEDENİM
    ŞİMDİ YALNIZIM BİR ODAM BİR BEN
    VE İÇİMDEKİ ACEMİ ŞAİİRİN
    BURUŞUK KAĞITLARDA GİZLİ SAKLI ŞİİRLERİ

KARANLIĞIN BUZ GİBİ GECELERİNDE
    RÜZGARIN SESİNİ DİNLİYORUM PENCEREMDE
    SESSİZLİK ÇIĞ GİBİ ÜZERİMDE
    BİLİYORUM ÇIKMAZ OLAN
    SONU OLMAYA N BİR YERE VARIYORUM

GİDİYORUM BİR HAYALLERİM BİR KAĞIDIM
    VE BİR BEN BİR HAYAT İŞTE
    ONUDA GÖTÜRÜYORUM
    SONSUZ KERE

VE SONSUZ KERE ANLIYORUM
    BEN YAŞAMIYORUM ASLINDA
    ÖLÜM ARDIMDA SESSİZ ADIMLARDA
    BELKİ HİSSETTİĞİM DUYGULARIMDA
    YA ONA GİDİYORUM YA DA ÇÖZEMEDİĞİM
    VARAMADIĞIM YOLLARA…..
    Konu paradise tarafından (17-07-2008 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ßüyüleyici bir özelliqi vardı cözemedim qitti. Her bakışımda, biraz daha..biraz daha canım ceker. Dalmak ister qözlerim. Saatlerce izleyebilirdim oysaki.ßakardım..bakardım..süzerdim seni. Fark ederdin belki.. Etmeliydin! Etmen icin di bütün cabam! Fark etmen icin di..Ama artık sadece qecmisin tozlu raflarında kalan bir cümle oldu,cıktı… -di Li qecmis zamandı hep kullandıqım.. ßazen de –miş .. ßilmezdim bazı huylarını..Duyulan qecmis zamana rivayet ederdim,mecburen.. Şimdiki zamanı kullanamadım qitti sana..Nasıldır bilmem. İnan ki bilmem! Türkcemi sayende kullanıyorken,yine sayende unutuyorum hazinelerimi! –yor ekini …
    Yine sayende siliyorum qecmişimi..Geçmişimdeki sen’i, ben’i, biz’i ..
    Günlük tutarken kücük kücük notlar da sıkıştırmışım aralara.. DipNot! DipNot! diye diye doldurmuşum tüm sayfaları.. Sadece onları okuduqunda bile bir anlama varabiliyormuşsun..Sadece onları okuduqunda bile ben’deki sen’i çözebiliyormuşsun.. Anlıyacaqın; verdiqim sayfaların sadece sonlarına bak sevqili .. ßenim icin bulabileceqin her şeyin yeri

Adına ‘a$k’ dediqim aptalın sazı! Diyar diyar dolaştıqım sacmalık ! ßir tutam öpücük, kimi zaman bir bakış.. Sacmalık ! Saçma sapan rüyalar..Terleyerek uyanmalar..Nostalji şarkılarda akla qelen ilk kişi..midir aşk dediqiniz heyhat?!

Gercekten büyüleyici midir yoksa ben mi mübalaqa yapıyorum,yapma qereqi duyuyorum;bunu da bir türlü cözemiyorum… Yardım istiyorum, elimi uzatıyorum..Olmadı kalbimi koyuyorum (daha deqerli qörür belki diye).. Yok! Oda yetmiyor bedenimi koyuyorum istemiyor! Daha verebilecek bir şeyim yok! Diyorum..aldırmıyor. Demiyor ki ; “benim sana verecek hicbirseyim yok!” Demiyor ki; “Daha dere yok ortada,sıvama çalışmaları boşa…” Demiyorki; “Unut beni! ßen de öksüzüm
    sen qibi ! ”

ßilmek de yetmiyor bazen..
    ßilmek de anlatamıyor derdi,kederi.. Cözüm bulamıyor.Aldanıyor !
    Kahrolasıca…
    Nerden esti bu hayat bana ?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Seni anlatmaya teşebbüs, farklı bir zamanda yine aynı duygularla…

Bir gidişin ardından…
    Aklımda fikir ötesi düşünceler
    Kalemimde kurulmayı bekleyen peşi sıra kelimeler
    Ve kalem arkasında kaldı hep cümleler…
    Anlatamadıklarım vurdu hep satırlara
    Senli düşünceler şimdi gel-gitli

Son fırça darbesini yememişti henüz bu tablo,
    Siyah beyaz bile olsa renkliydi düşler…

Gidişinin ardından…
    Kuşlarda terk etti bu kenti,göç mevsimi çoktan geçmişti oysa
    Ne tuhaf!
    Hiç gelmediğin bu kent seni hatırlatıyor bana…
    Yüreğimde yağmur sesleri…
    Her köşe başı bir uçurum,sen gittin ya hava da bozar şimdi aksi gibi…

Gidişinin ardından…
    Yalnızlığın(m)a Düş-tüm(n)
    Görende olmadı,olmasın…
    Beni senden başka gören olmasın,
    Kimsenin seni benim gözümle göremeyeceği gibi…

Bırakalı çok oldu oyunları…
    İnanmıyor artık oyuncular,figüranlar,seyirciler…
    Gücüm yok yeni bir sahneye daha,aşk oyunlarının perdesini indireli benden çok zaman geçti,
    Sen benden gideli şarkılarlada başım belada,aksi gibi hep senli melodilere sözler yüklemişler.

Sen giderken burada ayaz vardı,
    Ne tuhaf ayazda çiçekler tomurcuktaydı.
    Hangi mevsimin ayazı bu gidişin,nerde tomurcuk vermiş bu çiçekler.

Hangi şehre sürgünsün şimdi,
    Hangi sokakta ayak seslerin yankılanıyor,
    Yoksa sessiz mi kaldı yine sözlerin,susuyor musun kendine,
    Gidiyorum dedin ya,
    Son bir rica sana.
    Gözlerini bırak geride,sözlerin sende kalsın yine.
    Ben bulurum yolumu,düşsel bir zamanda aynı duygularla buluşmak dileğiyle şimdilik güle güle

Kalem arkası: Siyaha çalıyor bütün renkler artık dön gel.
    Yine son olmadı…
    Yine eksik kaldı,yetmedi.
    Bitmedi…

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biliyor musun, yine bu kentin sokaklari islak... Bulutlar agliyor, bense onlara
    eslik ediyorum, agladigimi kimseler fark etmiyor... Sirilsiklamim ve en çocuk
    halimle üsüyorum...

Böyle bir yagmurlu gecede çikip gelmistin. O andan sonra yüregime sakladim, her solukta duyabilmek için seni.

Basimiz yoktu bizim, sonumuz da olmayacak. Bir anda basladik. Dokunan kadar
    dokunulanin da sarsildigi o an boyunca yasadik seninle askin tüm evrelerini; tüm umudunu, sefkatini ve firtinalarini. Tek bir dokunusta bir büyük sirri
    paylasarak yasadik o muhtesem kavusmayi ve hemen ardindan kahreden o ayriligi.

Ben sana yenik düstüm...

Sensizlik çok kalabalik geliyor yüregime; tasiyamiyorum.

Öyle birsey ki bu; yagmurlarla birlikte agliyorum sana, bana... Yüregime
    katiyorum seni katabildigim kadar. Ruhum bembeyaz perdenin arasindan siyrilip
    senin karmakarisik hayalinle dolasiyor sensiz gecelerimde. O zifiri karanlikta
    dualar ediyorum. Kendime bile dilemedigim dileklerle sürüyorum seni aydinliga.

Tükenmiyecektik...
    Tükenmiyecektim...

Bogazim dügüm dügüm. Bu öyle birsey ki; acilarin en kahirlisi. Ve ben
    kahroluyorum..

Söylesene. Sen benden Vazgeçebildin mi?

Oysa derdim ki; benim kirilgandir umutlarim... Biliyorum ki uzaga atarim
    yakinima düsersin... Bu kadar yakinima düsecegini nerden bilirdim.

Ve bil ki çok sevdim seni kisa bir zamanda; bu lanet olasi mesafelere inat...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yalnızlık nedir diye sordular.//ağlarsın ya hani;karanlık bir gecedir ve omuzuna dokunacak,bir el ararsın.//karanlıkları devirdikten sonra,yeni gelen güne,kalabalıklara dalarsın.tıpkı bir mahkumun,kalabalıklara alışamaması gibi,zor gelir; ama 'yalnızlıktır bu '...

Adını ben koymadım 'Yalnızlığın' o bana hatırlamadığım,herhangi bir tarihin,saatin üç kırkbeş'inde geldi.//şimdi yine yalnızım.//fakat bununla beraber,inkâr etmek yanlış olur,yalnızlığın yalnız olmadığını.//bana sadece sana 'hoşgeldin' demek,sana ise,küçük bir 'merhaba'demek düşer.////hoşgeldin yalnızlığım!// 'Hoşgeldin '..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Garantili kırık kalp tamiri yapılır yazıyordu dükkanın camında...
    kırık kalp tamiri...
    beyaz kağıdın üzerine yeşil keçeli kalemle yazılmıştı; yeşil ile yazılmış olmasaydı ha bi de gözlerin yeşil olmasaydı inanmazdım belki bu kadar...
    kalbimi aldın; daha kötülerini bile gördüm dedin, öylesine korkuyordum ki yüzüne bile bakamamıştım...
    garantili kırık kalp tamiri yapılır; sen yılların kalp tamircisi...
    önce yüzüne bakmayı öğrendim; sonra dile dökülmek üzere bekleyen kelimelere ses vermeyi; sen kırık kalp tamircisi ben de kalbimi ellerine teslim eden bir talepkar...
    gözlerine dimdik bakmayı öğrettin; ''daha ana yemeğe gecmedik'' dedin...
    kırık kalp tamiri yapan, arnavut kaldırımlı eski bir sokağın köşesindeki küçük evde yaşıyordun; hani şu odaları turuncuya boyalı olanda...
    bi süre sonra kalbimin sen de olduğunu da unuttum; bozuk olduğunu da, parçalarını da...
    haberin yokken bir gün dükkanına geldiğimde kalbimi eski gazetelere sarılmış halde çöpte buldum:
    şaşırmadım dedin, gelmeni bekliyordum...
    bu kalbe şekil verip biraraya getirmektense
    kendi kalbimi nakledeceğim sana ve bırakacağım bu işi...
    kırık kalp tamiri yapılır ilanı görürseniz ücra bir sokakta; hiç düşünmeden girin siz de içeri...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sensizlik zor oLur demiştim ya sana .. Sensizliğin ölümüm olur.. YanıLmışım herşeyim.. Asıl senin varlıgın sonum oLmuş benim.. Uzagında olsam beLki diyerek dayanırdım belki herşeye.. ama yanında beLki diyecek bir cümLem oLmadı olmayacak hiçbir zaman.. Çünkü yanında hep kesin hep acı cevaplar aldım kendime..

Ben sana yetmiyorum biliyorum.. Senin istediğin ben değilim. Senin istediğin bendeki sen.. Anlamıyorum artık... Git desem yüreğim elvermiyor. KaL desem akLım darılıp gidiyor.. Çıkmazın içinde kaldım ... Bir cıkar yol yok. Dayanacak bir tek el yok.. Sen söyle ben nasıl dayanıyım basucundakii sensizliğe..

"Sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim...
    Bana cok gördüğün aşkı sen ellere ver
    Terkedilişim ilk değil alışır gönlüm
    Sevilmeden sevmek varya o daha beter"

Sen bana cok gördün aşkı.. Herşeyi tek basıma yaşamam üzerime bıraktın.. her defasında ben seninim dedin ama her defasında bir adım daha gittin..
    Gittin...
    Gittin...

Ve ben ardından sadece o gitmedi sadece bedeni gitti kalbi benimle dedim..

"Git, Hadi git
    Ciğerim yanıyor
    Son gece bu
    Beni sevsen ne oLur
    Kim saracak beni
    Kim sevecek
    Dur Dokunma
    Yüreğim acıyor"

Artık sana kaL diyemiyorum biliyor musun. Kal demek gelmiyor içimden.. Seviyorum kahretsin.. Ama uzagında sevmekle yetinmeyi öğrenmeye gidiyorum artık.. Tutma. Dokunma.. EngeL oLma.. Son gecemiz son anlarımız beni artık sevsen ne oLur.. Git artık.. Ardına bakma. Bakarsan dayanamam.. Gitme derim sana.. Gözlerini uzak tut benden.. Bakamam.. Yüreğim acıyor..

"Hadi beni öldür
    Beni unut
    Hadi beni göm YalnızLığa
    Hadi bana hepsi yalan de
    Beni Bırakma"

Alıştım ben sensizliklere.. Alıştım seni uzagında, nefesini uzagında yaşamaya.. Şimdi içimde sadece yaLnızLık var.. Sadece yüreğim senLi doLu bir sensizlik var..

Ben senin koynunda acı cekmektense
    Ben senin uzagında seni hayaL ederek yaşamaya gidiyorum..

Sayfa 11/17 İlkİlk ... 234567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri