Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/17 ÝlkÝlk 123456789101112131415 ... SonSon
162 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: GaMze GaMze DoLmuyoR YüzüM.. Bak Acý! Bak Ya$! Bak SoðuK !

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Uzaksýn, yakýnsýn, özlenensin ama bugün deðil, yarýn gibi bir ‘þey’sin sen... Hayatýn anlamýsýn siyahsýn beyazsýn...

Bugün her þeyi deðiþtirmek için çabalarken, sen deðiþmeyen olarak duruyorsun karþýmda. Kabul ediyorum. Dünyaya bu kalsýn, ama sen bilme...

Dünyada kaç iklim, kaç zulüm, kaç ölüm var? Bir seni bunlarýn karþýsýna koymak nasýldýr bilemezsin. Bilme!.. Bugün her ölümle biraz ölürken, seni düþündükçe hayata dönüyorum yeniden. Gecenin en karanlýk yerindeyim, bir sigara ateþinin aydýnlattýðý kadar ýþýk bile olsan yine de seviyorum seni. Sadece benim seni anladýðým, kimsenin unutmamak için defterine not düþmediði, ama hayatýmda hep bir dipnot olarak kalan kendi yasaklarým gibi unutmuyorum seni.

Adýna aþk diyorlar, gelecek diyorlar... Bana yetmiyor. Her bestemde sana bir adým daha yaklaþmak istiyorum. Bir baþka dilden seviyorum, kýrmýzýdan daha uzundur... Gelincikler gibi bir mevsim deðil, dört iklim, köþe bucak, kim ne derse desin geri dönecek yerim yok,

bir kentin ortasýndaa çýðlýk çýðlýða baðýrarak tek baþýna kalsam da yine seviyorum seni.

Bu bir suç duyurusudur, kendimi ihbar ediyorum...
    BU SEVDADAN VAZGECERSEM ALLAH BELAMI VERSÝN!!!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ses düþerse, kelimeler yara alýr
    kandýrmasýn beni þiirler, / yokluðumu isimlendirmeye gidiyorum

Sesim Duvardan Düþtü... /... Kaldýrýn

- Pardon,"seni seviyorum" diyen bir ses buradan geçti
    mi acaba?

- hayýr bayan, görmedik

bir adam çýplak sesle þarký söylüyor,
    sesi üþeyecek diye çok korkuyorum
    bir kadýn limanda günah çýkartýyor,
    günahlarý denizi kirletecek diye tedirgin oluyorum

tutma beni gece
    karanlýðýnda þarkýlara gebe kalýyorum

- Pardon, "seni özledim" diyen bir ses uðradý mý acaba
    buraya?

- hayýr bayan, uðramadý

tutkularým çiçek verdi, kokusunu saldý
    satamadým biriktirdiðim dað özlemlerini
    Ýsmet Teyze yaþasaydý söylerdi, anýlarla nasýl baþa çýkýlacaðýný
    herkes ölüyor, sevdalarýn öldüðü gibi

kandýrmasýn beni þiirler,
    yokluðumu isimlendirmeye gidiyorum

- pardon, 'kadýným' diyen bir ses bir not býraktý mý
    acaba?

- hayýr bayan, býrakmadý

cinayeti ellerim gördü
    bir de yüreðim
    gözlerim inanmaz yüze deðmeyen bakýþlara

beni rahmine al ve yeniden doður anne
    yanýlgýlarýmýn kapýsýný tekrar çalmayacaðým
    kuþ tüyü vaatlerde kaybettim gerçeðimi
    kandýrýldýðýmý býrak unutayým

- Pardon, "sen benim elma þekerimsin" diyen bir ses
    sizde kaldý mý acaba?

- hayýr bayan, kalmadý

yorgun turuncu açtý gözlerini,
    geceye tutundu
    kýskanmasýn caným mavi, onu da unutmadý
    sýr küpüdür þehvet bedenimde,
    kapýma dayanmadý

bacaklarým mecalsiz artýk aþk
    sana kapýlarý açamayacaðým diye korkuyorum

- Pardon, "artýk bensiz bir yaþamýn olsun" diyen bir
    ses aðladý mý acaba?

- hayýr bayan, duymadýk

kaným çekiliyor dostlar
    ayrýlýklarýn en dokunulmaz þahidiyim

- Pelin Onay -

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ne oLur bana bir Daha BuLaÞma..

Her gün mü kan aðlar sevenin yüreði??? Yerli yersiz hýçkýrýklara boðulur.. Hep karamsarmý bakar hayata... Yada pembe hayalleriyle mi avutur kendini!

Bir karamsarlýðýmda daha arýyorum bizi... Hiç bulamýyacaðýmý sandýðým mutluluklarla doluyum aslýnda. öyLe bir seven yürek, benim için düþünen biri... Senin baþaramadýðýný baþarýyor ey Lanetlenmiþ sevgili... Þimdi kLavyeme haykýrýyorum sana oLan kinimi!

Bilmem kaçýncý mevsimin Tam ortasýnda ekrana savuruyorum küfürleri... ey hayaTýmýn laneti defoL git zihnimden... Beni bize býrak... Sevenime...

ArTýk hep gülsün istiyorum yüzüm... Hep duymak istediðim kelimelerin eksikliðini Tamamlýyorum þimdi.Ne olursun bir daha buLaþma bana... Bizi bana baðýþla...

Bir senliðin daha sonunu yaþýyorum bu akþam... Býrakýp gidiþlerini sorguladýðým bilmem kaçýncý gecesindeyim yokLuðunun... Ama yeminlerimle bir kez daha doðruluyorum yokluðunu, sensizliðimi... Gelen gidiþinin acýsýný unutturdu bana... ilk defa çocuksu gülüþlerime dönüyorum... Her zaman kahkahaLara boðuLurdum þimdi haykýrýyorum sevgimle beraber...

Bir geceye daha hazýrLanýyorum þimdi... Seni düþünüp hýçkýrýkLara boðuLduðum geceLerin aksine onu düþLüyorum uykuLarýmda... Kavuþamadýðýmýz her günün ezikliðini hissediyorum beLki omuzLarýmda ama arTýk ona akýTýyorum gözyaþlarýmý... Ona söyLüyorum sevgi sözLerimi... Ve duy sesimi ey giden Lanetli...

Seni sevidiðimden daha çok seviyorum onu...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Sev beni ! Sonsuz Kere..

Yarim olcaksan...;
    yüreðimi sahiplenip Yüreðinin olmama izin vermelisin...
    sonu olmayan sevda türkülerime kulaklarýný asla kapamamalýsýn..
    acýný sahipleniþime ..sana gelen bana gelsin duasýna duruþuma þaþýrmak lüksün yok senin..
    gözlerine bakarken bile seni özlememi fazla görmemelisin..
    ne kadar mesafeler girsede aramýza..aldýgýn nefes kadar sende olduðumu hissetmen lazým ebeden...
    izin vermelisin gecenin aydýnlýðý olup ;
    sabahýna güneþin gibi doðmama..
    buz gibi ayaz vurdugunda ..üþüdügünde beni düþünmen yetmeli ýsýnmana..
    canýn acýdýgýnda aklýna düþersem acýný dýndýren yanýn olmalýyým ben senýn..
    el ele sevgililer gördüðünde kýskanmalýsýn çaktýrmadan..
    aklýna düþmeliyim sarýlmalýsýn telefona..
    canýmýn manasý yar..dinmiyor sana özlemim..
    uzak kaldýkca cosuyor sevdamýn caglayaný..diyebilmelisin cesurca...
    imkansýzlaþtýkca vuslatýmýz..yýkmalýyýz tüm duvarlarý kalp kalbe verip...
    ben yada sen dýye býr kelime olmamalý lügatimizde..BÝZ olmalýyýz sonsuz kere...
    Gözlerine baktýgýmda her yeri sen kokan diyarlarda bulmalýyým kendimi..
    tüm yollarým sana çýkmalý....
    kendýmý kaybettýgým her anda yol gosterýcým sen olmalýsýn..
    ömürlük bir yokluk býle sebep olsa ayrýlýgýmýza bekleyýslerým tükenmez asla..
    sev beni..
    suya hasretcesýne suyu yudumlar gibi...
    sev beni...
    acýsýný dýndýrmek ýsteyen cocugun annesýne sarýlýsýndaký masumluk gýbý...
    sev beni dua dua sevdýgým gýbý seni...
    sev beni erisin tüm buz tutmus sancýyan yanlarým..
    sev beni sevki dünyam sevginle þenlik havasýna bürünsün..
    sen sevdikce beni halaylar cekilsin..
    sen sevdikce bený kavussun tum filmlerin asýklarý...
    sen sevdýkce bený evinde yakacak sobasý olmayan cocuklar ýsýnsýn ...
    sev bený..
    sený sevdýgým kadar sev bený
    sev ký ; býzý goren herkesý hayran býraksýn sevgýmýz....
    sevýlmek ýstesýn her genckýz ben gýbý..
    her erkek sen gýbý delýcesýne aský tatmak ýstesýn..
    sevýyorum sený...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart ÝmLaSý Bozuk biR ÇocuÐum Ben

Kekeme yüreðimin mutluluk luðatýndaki tek kelimesi,
    Miadý dolmuþ bir ömrün aldýðý son hediyesi,”

Uzat ellerini.bana. Uzat gözlerini karanlýðýma.Saðnaðýndayým zamansýzlýðýn. Biraz da uykusuz. Gecenin yýrtýk gömleðin var üzerimde. Yüreðimin daðýnýklýðýný sevginle topla. Senden uzaklarda iken kapýlarýmda geçmiþimi yüzüme vuran ayaz..Kekeme yüreðimin sol cenahýnda kanayan ve kanadýkça kýrýlan bir niyâz..Kurtar beni ey yâr. Tut gözlerimden. Tökezlemesin topallayan yüreðim.Çek beni Züleyhâ'nýn kuyularýndan. Al götür beni Leylâ' nýn karanlýklarýndan. Saçlarýna dola yüreðimi. Müsvedde gibi kullanýlmýþ gençliðimi býrak sen sonumu yaþa. Yüreðimin enkazlarýnda inleyen kýz çocuðu çýðlýklarýmý bastýr sesli harflerinle.Kangren yüreðimi kes. Kes ki daha fazla kanamasýn infazým. Sýzmasýn deli gömleðimden sancýlarým. Bastýr göðsünü yüzümün yamalarýna. Ýmlâsý bozuk bir çocuðum ben. Luðatýmdaki tüm kelimelerim sanadýr. Aldýðým her nefes sana ve mutluluklarýna duacýdýr. Savur saçlarýný toza topraða karýþmýþ bedenime.Ses ol kýsýlmýþ sesime. Doldur hüznünü küçük ellerime.Perdelerime gönder gülüþlerini. Sabahým olsun yüzün.Sonum olsun hüznün.

Basiretsiz gönlümünü yeniden yeþerten kadýn;

Kapat gözlerini. Þehrinin tüm ýþýklarýný söndürdüm. Sen uyurken þehrinde hiçbir varlýk yaþamamalý. Sen konuþurken tüm kelimeler boyun bükmeli dudaklarýna. Yüzünde filizlenirken bahar, buzullar çözülmeli. Saçlarýnda dolanýrken rüzgar, baþý dönmeli bulutlarýn. Kýskanmalý gözlerini herbir mahlukat. Adýmý andýðýn her an ölmeli tüm cümleler. Sonra da gülüþlerinde yeþermeli özneler. Hadi uzat umutlarýný. Bulut bulut düþsün yüzün yüzüme. Köhne bir mazinin mevcudiyetimin. Sýnýrý çizilmiþ bir ömrün son nefesi ol sen. Kepenksiz bir ömrün kapýlarýný aç sen. Süzül perdelerimden. Bir türlü yeþertemediðim kýz düþlerime uzat ellerini. Gün doðumu sancýlarýmdan kurtar beni. Sicilim bozuk.Temize çek yüreðimin kirlerini. Aldýðýn her nefes tövbem olsun günahkar hislerime. Suçlarým kabarýk. Ýnfazým vurulmadan yüzüme, sen öldür beni ya da sakla beni yüreðinin mavi denizlerine. Senden önceki geçmiþime tedbir konulmuþken kalbine al beni.Hayat mektebinde dikiþ tutturamayan bu adamý gönül bahçene kabul et. Gülüþlerini acýlarýma baðýþla. Kanatlarýmý özgürlüðüne saldým sende umutlarýný sonsuzluðuma bahþet.

Kýrýk aynalarýmdaki suretime hayat veren aydýnlýk,

Dol içime. Senin kaplamadýðýn her bir hücre ölümü seçsin bundan sonra. Þah damarlarýmdan vücuduma akan her bir zerrede adýn sayýklansýn. Kanatlarýmýn rotasý sensin. Bekle beni biraz. Kanayan ayaklarýmla, yarým yamalak cocuðumla sana gelmekteyim. Tüm kelimelerimi yitirmiþken yeniden ezberim olsun gözlerin. Duvarlarla konuþmalarým bitsin artýk. Sebebim ol gülüþlerimin.Ölümümü bekleme yeniden yeþermek için. Taksiratým yok benim. Ya dudaklarýnda ölmeliyim ya da topraða serilmeliyim..Ýnzivaya çekilmiþ yaralarýmý sar nefesinle.Bað bozumunda yüreðimi yalpalayan rüzgara inat sar beni yüreðinle. Sana ihtiyacým olduðundan deðil; ben zaten SEN'ÝM. Ben diye bir varlýk yok BENDE..Kýrýk aynalarýma düþen aydýnlýk dol karanlýðýma. Gözyaþlarýn sonum olsun bu BEDENDE..

Virgüllerimi yitirdim. Sus pus içindi dilim. Neden susuyorsun diye sorma. Sen konuþurken ben susacaðým demiþtim. Büktüm dudaklarýmý cümlelerine. Sen konuþ ki; hükmü kýrýlsýn yalnýzlýðýn. Saltanatý bitsin acýlarýn. Gülümse ulu orta. Gülümse sebepsizce. Ruhumun iktizazlarýna( bozulmuþ, buruþmuþ) inat yeniden yeþet gözlerimi. Yaþa ki yaþasýn benliðim. Yoksa karanlýklar saracak sokaklarýmý. Bilirsin korkarým karanlýklardan. Uzat ellerini. Ölüm bedenime iliþmeden, istinad duvarlarý aydýnlýðýmý çalmaya teþebbüs etmeden gel, uzan denizlerime.

Ýmlasý bozuk bir çocuðum ben.
    Kurtar beni “ benden “
    Yarým bir mutluluðun demsiz umuduyum ben.
    Kurtar beni derinlerden..
    Gözlerinin Cennetinde yaþat beni..
    Sonra da öldür..
    Ölüm ellerinde gelsin bana..

Durma daya gözlerini gözlerime.
    Mutluluðum,
    Huzurum,
    Sonum ol...

ÝsmaiL SarýGene

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

..Beklemek Eskisi Kadar Kolaymý?...

Bir ölüyü suçlamak kadar anlamsýz þimdi sana sesleniþim..
    Üstüme üstüme geliyor hiçbirþey..
    Anlatmadan..anlatamadan..Anlayamadan hiçbirþeyi..Senki uzak iklimlerin avazý çýktýðý kadar suskun sevdasý...
    Senki bir "Yaðmur masalýnýn" kahramaný..
    Desemki

" Kalbim aðrýyor.."
    .....
    Zaman mý geç kalýyor..Yoksa sen mi geç kalýr oldun artýk zamana...
    Duymak istemezsin ama bitmiþlik ve panik var duygularýmda..
    Ve beklemek...
    Eskisi kadar kolay deðil..
    Eskisi kadar güçlü deðilim ben..

"Milyonlarca damlanýn altýnda boðulur gibiyim....."

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Yüregimde kapýlar var!!
    belki gelirsin diye odalar açýyorum herbirine..
    yüregimde çaresizlik var!!
    sensizlige attýgým her adým,
    biraz daha gem vurur ömrüme..
    yüregimde bir sen var!!
    olmadýðýn kalabalýklar beyhude..
    yüreginde aþkýna sefil bir ben! yoksan mutluluk ne çare

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sonuna varýlmýþ bi sevdanýn baþýný düþünmeye baþladý aldýðý ilk nefesle. Sevmeye nasýl hazýr, dokunulmaya nasýl toydu. Duyulan bunca hakaret den sonra söylenecek ne kalmýþtý ki? Ne ucuzca harcanmýþtý sevdasý. Nasýlda önemsiz kýlýnmýþtý, kimliði belirsiz, kiþili deðersiz insanlar tarafýnda. Herkesle çarpýþa bilirdi sevdasý uðruna da, sevdiði adamla asla…

SEVDÝÐÝ ADAM? Bu sözcük büyüyor içinde. Sevdiði ama sevmediði adamda diyebilir onun için. Ya da kazanamadan kaybettiði adam. Onun için söylenecek çok þey varda yapýlacak bir þey kalmamýþ. Tükenmiþ. Tüketmiþler el bilirliðiyle. Þimdi bunlarýn ardýndan aðlasa ziyan, sevse yazýk, GÝTSE ÖLÜM… Kadýn içinin de içinden bir ah çekiyor "böylemi olmalýydý ilk aþkým" sigara yanýyor kadýn yanýyor.

Adam! Enkazlar altýnda kalmýþ çýkaraný yok. Kendi kendine biraz silkinip tozlarý atmýþ ama hala koca duvarlar üzerinde. Çok sevilmiþ kadýn tarafýndan ama görmemiþ. Ya da görmek istememiþ. Onu da yýpratmýþ, hoyratça kullanýp intikamýný aldýðýný sanmýþ aþktan ama aslýnda kadinýn canýný almýþ. Kadýn çok sevmiþ ya ilk defa, ses çýkarmamýþ adam kalbini almak için göðsünü parçalarken. Birkaç damla gözyaþý süzülmüþ usulca. Gitmesinden kormuþ aslýnda hiç gelmeyen adamýn. Yeter ki gitmesin diye sevmiþ adamý þimdi hem adamsýz hem sevgisiz kalmýþ. Düþünmüþ "acaba aþk denen olgumu çok acýmasýz ben mi sevmeyi beceremedim". Sevdiði adama toz kondurmamýþ. Hep asil hep bir farklý olmuþ onun için sevdiði adam. Sevda; mil çekmiþ kadýnýn gözlerine kör olmuþ kadýn seviyor iþte mil çekilen gözleriyle. Tadýný çýkarmak istemiþ. Bir daha sevemeyebilir böyle, uðruna bu kadar þeyden vazgeçemeye bilirmiþ. Ucu çok sivri mil eþelese de gözlerini, görmese de gözleri sevdiðini, göze almýþ bir kez sevdayý…

Þimdi… Her þeyini vermesine raðmen kadýn yalnýz. Adam duvarlarý atmýþ üzerinden enkaz deðil artýk. Kadýn gözlerinden ameliyat olmuþ, doktorlar "aþk mili"nin çaresi bulunamadý sonsuza kadar kör kalacaksýnýz dedi. Adam hayatýna devam ediyor gayet rahat. Kadýnsa kör artýk sevilemediði adam dolayýsýyla. Artýk aðlasa ziyan, sevse yazýk, gitse.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sonunu bir türlü getiremediðim
    Bir hikayenin ana fikriydin sen..
    Satýrlarýn altýna baktým,
    Büyük harflerini taþýdým;
    Aþkýmý önsöz yaptým..
    Seni okumaya doyamayan ben;
    Aþk anlayýþýna anlayýþsýzdým..

“Bu kadar bilinmezliklerle,
    Ertelenen hayallerle,
    Bir efsaneyi tüketme..”
    Diyecekken;
    Yalanýn bir satýr baþýnda karþýma çýktý..
    Ve benim a(þ)k dediðime, sen kara dedin..
    Aþk karalandý..!

..esas kýz masalýndan çýkýyor

esaslý sevenini bulamadý diye..

Sayfa 5/17 ÝlkÝlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri