Vurgun vakitlerimi, geçmiþin tozlu raflarýný unutmak için iþte duy ; seviyorum seni...
Sesini duymadan senin oldum.. Yüreðimin oldun... Þimdi bunlarý anlatmak bi hayli aðýr gelir bana ...
Korkaðýyým bir aþkýn esiri olmanýn... Taþýyamýyorum bu yükü... Bi ucundan sende tutsan diyorum...
Beyaz sevdam kelimelerim yüreðinin kuytularýna vuruyor...
Duyuyor musun? Meçhul bir yalnýzlýktan titrek bir dalgayla geliyorum bu gece sana...
Sessiz kalýyorum, oysa ta kendisindeyim hayatýn...
Beni seviyor olmana sessiz kalýyorum, enkaza dönüþmüþ yüreðimi güzelleþtirme çabasýndan, her ne kadar ihtiyacým olsa da kaçýyorum...
Ben sanýrým mutlu olmaktan korkuyorum...
Gözleri umut dolu bir sevdanýn, kör ebe oynamasýna izin veriyorum... Nedenim yok bu oyunda...
Yorgun düþtüðüm için sana ait olmak beni korkutuyor...
Senden þunu istiyorum bir dilekçe yazsan yüreðime...
Kalbin emanetim olsa...
En kanayan yerimden sevmeye baþlasan beni...
Gelsen sen en büyük çýðlýkla git dediðim anda...
Artýk hayallerimi avuç avuç, kana kana içsem diyorum. Nedense sana beyhude bi özlemle kavuþmayý diliyorum. Sevda yokuþlarýný týrmanýyorum senin için, belki yüzünü görebilirim diye...
Çöl sürgünü yüreðime sevda ekiyorum filizlenir belki diye...
Kan gölüne dönüþen yüreðimi kirlerinden arýndýrýyorum bu gün... Dezanfektan bir yalnýzlýkla... Karaborsaya düþmüþ yüreðimle...
Çöl yangýný edasýyla; sana yazýlýrým bu gece...
Seni yazýyorum bu gece, akýl almaz hecelere varlýðýndan bahsediyorum...
Yokluðunu aheste yaþýyorum...
Dargýn ümitlerime güçlü cümlelerden bahsediyorum...
Bavuluma tüm umutlarý dikkatlice yerleþtiriyorum.
Öyle derin ki soluðum tek nefeste içime çekebilirim seni... Bilirsin aþka olan hasretimi... Kýzýl nehirlere olan tutkumu da... Canýmý acýtmak için, nasýl da yaramý kurcalamayý sevdiðimi de bilirsin...
Bir küçük çocuk inadýyla, nasýl telef ederim her defasýnda yüreðimi... Ve sana koþmak için çabaladýðýmý... Aslýnda bilmezsin bunlarý; sen bana hep vurgun saatlerimde gelmiþtin... Artýk korkmuyorum seni sevmekten, seni severken içimde ki beni de terk edip sevmekten...
Þimdi gecenin en sessiz en derinine seni yazýyorum...
Bir ufacýk beyaz sevda diliyorum.
Çocuk kalbimle elimden tutmaný ve göz yaþýmý silmeni istiyorum.Ýstiyorum ki kalbimi koru...
Kalbini avuçlarýma býrak...
Doðan güneþten de; gece hatýrýna, seni bana vermesini ve elimi hiç býrakmamaný diliyorum...
Suretini bilmediðim...
Biliyorum ki uzaklarda bir yerde beklediðin benim...
Ey Aþk ! Yarala beni...
Daðýt bedenimi, paramparça olsun ...
Vur ! Ýstiyorum...
En kanadýðým yerden vur beni.
Ýki kere ölmem ki ...
Ölürsemde; varsýn olsun... Gözlerine göm beni
Gözlerinden akan ben olmalýyým
Sen olup, bir müsaitsiz vakit yüreðine akmalýyým...
Yüreðinin kýyýsýna vurup "beyaz sevda" zikretmeli dilim...

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri