Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Galatasaray ýn yeni Arda sý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Galatasaray ýn yeni Arda sý

Galatasaray'ýn Kartalspor'dan transfer ettiði genç futbolcu Yaser Yýldýz, Galatasaray taraftarýnýn önüne çýkacaðý günü heyecanla beklediðini söyledi.

Yaser, GSTV'ye yaptýðý açýklamada, sarý-kýrmýzýlý takýmda çok iyi bir ortamýn olduðunu ifade ederek, þunlarý kaydetti:

''Gerçekten herkes çok sýcakkanlý, beklediðimden çok daha iyi bir ortam var. Kamp gayet iyi gidiyor. 15 gün içerisinde ben de takýma yavaþ yavaþ alýþtým. Büyük bir camiaya geldiðim için önceleri heyecanlýydým ama o heyecaný yavaþ yavaþ attým. Hocalar çok kaliteli ve çok eðlenceli insanlar. Takým iyi, inþallah daha da iyi olacak.''

PÝVOT SANTRAFOR GÝBÝ DE OYNUYORUM

Santrfor mevkisinde oynadýðýný belirten Yaser, ''Gezici bir santrfor gibi oynuyorum. Kenarlara giden, orta kesen ama yeri geldiðinde pivot santrfor gibi de oynayabiliyorum. Ben çalýþacaðým, hoca da þans verirse oynamayý umuyorum. Hedefim öncelikle takýmda forma bulmak ve daha sonra milli takýma seçilmek'' ifadelerini kullandý.

Takýmlarýnýn çok güçlü olduðunu dile getiren genç oyuncu, ''Bu sezon da þampiyon olacaðýmýza inanýyorum. Taraftarýn önüne çýkacaðým günü heyecanla bekliyorum'' diyerek sözlerini tamamladý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlý olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri