REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İnternet Explorera girince 10 dk 1 bu hata cıkıyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 İnternet Explorera girince 10 dk 1 bu hata cıkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu hatayı nasıl düzeltebilirim arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosavalım sen virusu yemişsin regedite yerleşmiş. pc nin yedeğini aldıysan geri dönüş yap.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kosavalı arkadaşım sitede bulunan bu 40 adet portable programlarından indirip çalıştırdın mı acaba.Birkaç tanesi virüs içermekte.Ben bugün yarım gün onunla uğraştım.Hiçbir virüs proğramıda tanımıyor Avira Antivirüs prog. hariç
    Saygılar,

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

xp tehlike sınırında geri yüklemeyi dene eger geri yüklemede yapmazsa tek çaresi format

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Format dısı ne yapabiliriz.Çok dosya falan varya başka bir caresi yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Format dısı ne yapabiliriz.Çok dosya falan varya başka bir caresi yokmu
    ashammpoo anti spy ile bi tarat...eğer avg anti virus var ise spy taraması esnasında virüslerinde avg ile yakalanmasını sağlıyo...yalnız oturup başında bekliycen...avg yakaladıkça move to vault tuşuna basıp bütün virüsleri karantinaya atcan....ashampoo anti spy ın işi bitince bütün spy ları da silicen...yeterince temizleyebilirse kurtulabilirsin...bide şunu söyliyim...bi arkadaşımız sitedeki programlardan bahsetti...doğru söylemiş...bi kaç tane program varki bu sitede verilen hemde antispy programı olarak geçiyo ,bilgisayarda AVG Anti Virus tarafından uyarı sinyali alıyoruz...heralde bu programları siteye yükleyen arkadaşın bilgisayarında da virüs var....bilgin olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ashammpoo anti spy ile bi tarat...eğer avg anti virus var ise spy taraması esnasında virüslerinde avg ile yakalanmasını sağlıyo...yalnız oturup başında bekliycen...avg yakaladıkça move to vault tuşuna basıp bütün virüsleri karantinaya atcan....ashampoo anti spy ın işi bitince bütün spy ları da silicen...yeterince temizleyebilirse kurtulabilirsin...bide şunu söyliyim...bi arkadaşımız sitedeki programlardan bahsetti...doğru söylemiş...bi kaç tane program varki bu sitede verilen hemde antispy programı olarak geçiyo ,bilgisayarda AVG Anti Virus tarafından uyarı sinyali alıyoruz...heralde bu programları siteye yükleyen arkadaşın bilgisayarında da virüs var....bilgin olsun...
    Deneyecem teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Deneyecem teşekkurler
    Arkadaşlar ilgili bölümde de açıklama yaptım(Portable bölümü) ismini hatırlayamadığım bir iki tane proğramda virüs buldum bunları nod 32,avg,ve awast ile taratınca buluyor lakin Multi Password Recovery programını içinde DR/PSW.MPR.015.5 diye bir virüs var.Bu virüsü Kasperski dahil, ki bu bölümde Kasperski ile tarattırdığını söyleyen arkadaş var hiçbir proğram bulamıyor.Ancak bu virüsü Avira Antivirüs proğramı ile bulup silebildim.İnternet explorer da gereksiz yere sayfa açtığı gibi explorera sokmuyor ve bilgisayarıda baya ağırlaştırıyor.Virüs C: Ve D: farketmiyor System Volume İnformation\ restore............\A00227...exe gibi klasörlerin içine yerleşiyor.Tek bir virüs 4-5 klasör içine yerleşiyor.Bilginiz olsun.
    Saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozay_74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar ilgili bölümde de açıklama yaptım(Portable bölümü) ismini hatırlayamadığım bir iki tane proğramda virüs buldum bunları nod 32,avg,ve awast ile taratınca buluyor lakin Multi Password Recovery programını içinde DR/PSW.MPR.015.5 diye bir virüs var.Bu virüsü Kasperski dahil, ki bu bölümde Kasperski ile tarattırdığını söyleyen arkadaş var hiçbir proğram bulamıyor.Ancak bu virüsü Avira Antivirüs proğramı ile bulup silebildim.İnternet explorer da gereksiz yere sayfa açtığı gibi explorera sokmuyor ve bilgisayarıda baya ağırlaştırıyor.Virüs C: Ve D: farketmiyor System Volume İnformation\ restore............\A00227...exe gibi klasörlerin içine yerleşiyor.Tek bir virüs 4-5 klasör içine yerleşiyor.Bilginiz olsun.
    Saygılar,
    doğru bilgi...üstelik bayaada sıkıntılı bi virüs bu...ve maalesef bu virustan kurtulmanın tek yolu format...Avira çoğu zaman yakalasa bile silebilme konusunda etkisiz kalabiliyo...siz silebilmişsiniz gerçi...bilginize

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri