Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: TTNet, 4 GB kotalı, 1 megabit hızındaki internet aboneliğinin fiyatını 29 YTL’den 15.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla yeni abone oldum mis gibi 16 YTL'ye yıl sonuna kadar ADSL 4 GB 1 Mbit kullancam. Tavsiye ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı hizmeti birine 15.99 ytl den diğerine 29 ytl den vermek ahlaksızca bir uygulama.her ay 9 ytl de sabit telefon ücretinden haksız kazanç sağlıyor.telekom ve gsm operatörlerinin hiçbiri vergi vermiyor.vergi kendi kazançlarının yani ettikleri kar üzerinden verilirse vergi vermiş olunur.devlete ödeyecekleri tüm vergiler bizim faturalarımıza ekliyorlar sonra da devlete şu kadar para aktarıyoruz diyorlar.yaw kardeşim bunu da benim sırtıma yükleyerek akatarıyorsun kendi kazancından vermiyorsun ki.10 ytl lik konuşma yaptı isem bunun üzerinden vergi alırsın.saçmasapan vergileri bana yükleyemezsin.tekel olmak ne iğrenç birşey.bundan daha adi olan tekel olan bir şeyi bu şekilde özelleştirmek....bankacılıkta böyle.kapitalist sistemde bankacılık yasal soygunculuk paradan bu kadar aşırı para kazanan yasal tefeciliktir başka birşey değil...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konular birleştirilmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadece lanet ediyorum.zehir zıkkım olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işin gerçeği yeni abone yapmak için geçici bi kmapanya fakat sabit telefon zorunluluğu olduktan sonra ben internete asla evimde merhaba diyemiyeceğim sabit telefonu bırakalı 6 yıl oldu hiçte düşünmüyorum bu telekom ne yaptığını bi anlasam neyse...sulh&saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haram zehir zıkkım olsun malesef buna dur diyecek bir yetkili yok.bizlerle nasıl alay ediyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı n.anelka24 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bence cok onemli degıl benım anladıgım kadarıyla sadece 3 ay bu fıyattan verevcek daha sonra eski fiyata dönecekler
    hocam 1 ay dahi olsa bile farketmez nie 15 warken fazlasını werelim enayimiyiz bukdar olmaz harbyden

8. 31-10-2008, 02:27

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler bilgi için bu anlattıklaının hepsi doğrudur bende bu olayı başka bi arkadaşımdan duymuştum kesinlikle smile adsl i tavsiye etmiyorum sakın abonesi olmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne kadar pahalıda olsa 4 yıldır ttnet abonesiyim çok memnunum en azından hatla ilgili bi problem çıkmadı sinyalimde sorunsuz fazla parada almıyorlar ne kullandıysam onu ödedim

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri