Fenerbahçe'nin yeni transferi Daniel Güiza Ýstanbul'a geldi ve Atatürk Havaalaný'nda kendisini bekleyen Fenerbahçeli taraftarlarýn büyük coþkusuyla karþýlandý. Ýspanyol golcü hem taraftarlarýn hem de basýn mensuplarýnýn ilgisi yüzünden yürümekte zorlandý. Taraftarlar, La Liga gol kralýný "Daniel oley oley oley, Güiza oley oley oley" tezahüratýyla karþýladý.
Ýspanya'da geçen sezon Real Mallorca formasý altýnda gol krallýðý yaþayan Güiza EURO 2008'de de Ýspanya adýna 2 gol kaydetmiþti. Büyük paralar karþýlýðý gelen Güiza yarýn saat 11.30'da resmi sözleþme imzalayacak.
"TARAFTARIN ÜNÜNÜ DUYDUM"
Havaalanýnda FB TV'nin sorularýný yanýtlayan Güiza "Umarým Fenerbahçe'de de gollerime devam ederim ve baþarýya ulaþýrýz. Fenerbahçe'den teklif gelince oldukça sevindim, buraya gelmeyi çok istiyordum. Carlos ile bu konuda konuþtum ve beni ikna etti. Fenerbahçe'nin çok iyi bir takým, Türkiye'nin de çok güzel bir ülke olduðunu söyledi. Fenerbahçe taraftarýnýn 90 dakika boyunca hiç durmadýðýný ve takýmlarý için öldüklerini biliyorum. "açýklamasýný yaptý.
GÜÝZA: "SAÐOL"
Salý günü doktora gideceðini söyleyen Güiza daha sonra da Avusturya kampýna katýlacaðýný sözlerine ekledi. Aragones hakkýnda da konuþan Güiza Ýspanyol teknik adama övgüler yaðdýrýrken "O futbolcusuna saygý gösteren bir isim" dedi. Fenerbahçe'nin kadrosunu da deðerlendiren Ýspanyol forvet "Takýmda büyük oyuncular var. Bir an önce takýma katýlmak ve onlardan birþeyler öðrenmek istiyorum" dedi. Güiza FB TV'ye verdiði röportajýn sonunda 'Saðol' diyerek Türkçe'ye giriþ yaptý.
NURÝA BERMUDEZ: "ÇOK GÜZEL ÞEYLER SÖYLEDÝLER"
Güiza görüntüleri ve açýklamalarýyla olay yaratan ayný zamanda menajerliðini yapan eþi Nuria Bermudez ile beraber Ýstanbul'a geldi. Nuria Bermudez de "Türkiye hakkýnda bana çok güzel þeyler söylediler. Fenerbahçe'nin Þampiyonlar Ligi maçlarýný izledim. Fenerbahçe eþiminin her zaman oynamak istediði ve beðendiði bir takým" ifadesini kullandý.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri