Eski Beþiktaþ Futbol Takýmý Menajeri Ali Gültiken, kulüp baþkaný Yýldýrým Demirören'in, Ýbrahim Toraman ile kavga ettiði için satýþ listesine konulan Ýbrahim Üzülmez'in kaptanlýðýný 2 kez elinden almak istediðini, ancak kendisinin bunu engellediðini söyledi.
Gültiken, Lig TV'deki bir programda yaptýðý açýklamada, baþkan Yýldýrým Demirören'in geçen sene kendisi görevdeyken Ýbrahim Üzülmez'in kaptanlýðýný almak istediðini belirterek, ''Gerekçe olarak da Ýbrahim Üzülmez'in çok para istemesini ve para konusunda çok konuþmasýný göstermiþti'' dedi.
Ali Gültiken, Ýbrahim Üzülmez'in kaptanlýðýnýn elinden alýnmasýna kendisinin karþý çýktýðýný ifade ederek, þöyle konuþtu:
''Karþý çýkarken de baþkana 'Kaptanlýðýný alacaksýnýz, peki takýmdan gönderecek misiniz' diye sordum. O da 'Hayýr' dedi. Ben de bunun sakýncalarýný anlattým. Ýbrahim'in takýmda bir çevresi olduðunu, kaptanlýðýnýn alýnýp takým içinde kalmasýnýn gruplaþmalara yol açacaðýný söyledim. Geçen sezon baþýndan itibaren Ýbrahim Üzülmez ile ilgili bazý sýkýntýlar oldu. Çeþitli eleþtiriler çýktý basýnda ve bunlar içeriden de desteklendi. Bu durum takým içinde de öbür tarafa doðru iþlenmeye baþladý, takým içinde blok yaratýldý.''

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri