Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Babasýný öldürdü tatile gitti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Babasýný öldürdü tatile gitti

Babasýný öldürdü tatile gitti

14 Temmuz 2008

Evlat demeye bin þahit gerek... Babasýný býçaklayarak öldürdü. Daha sonra da tatile çýktý. Cinayeti soðukkanlýlýkla itiraf etti.
    Kastamonu’nun Taþköprü Ýlçesi’nde 10 gün önce annesi ile birlikte jandarmaya giderek babasý 43 yaþýndaki Hüseyin Doðmuþ’un kayýp olduðunu belirten 19 yaþýndaki Uður Doðmuþ, babasýnýn katil zanlýsý çýktý.

Taþköprü Ýlçesi’nde esnaflýk yapan Hüseyin Doðmuþ 10 gün önce evine dönmeyince, eþi Ahide ve oðlu Uður Doðmuþ polis ve jandarmaya kayýp baþvurusunda bulundu. Polis ekipleri, kayýp kiþiler listesine aldýklarý Doðmuþ’u aramaya baþladý, ancak hiçbir ize ulaþamadý. Ýlçeye 4 kilometre uzaklýktaki ormanlýk alanýnda çobanlar tarafýndan bulunan bir erkek cesedinin Hüseyin Doðmuþ’a ait olabileceðini düþünen ekipler, olay yerine Uður Doðmuþ’u çaðýrdýlar. Ancak Uður Doðmuþ, sýrtýndan býçaklanarak öldürülen kiþinin babasý olduðunu teþhis etmedi ve bunun üzerine olay yerine annesi Ahide Doðmuþ çaðrýldý. Cesedin eþine ait olduðunu belirten Ahide Doðmuþ, olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

OÐLU SUÇUNU ÝTÝRAF ETTÝ

Emniyet ve jandarma ekiplerinin ortaklaþa yürüttüðü soruþturmada çeliþkili ifadeler veren Uður Doðmuþ gözaltýna alýndý. Doðmuþ, sorgusunda babasýný öldürdüðünü itiraf etti. Ýfadesinde, babasýyla birlikte define aramaya gittiklerini ve bu sýrada aralarýnda tartýþma çýktýðýný kaydeden Doðmuþ þunlarý anlattý:

“Babam benden, daha önce aramýzda husumet olan akrabamýz Safiye adýndaki kadýný öldürmemi istedi. Bunu kabul etmeyince tartýþtýk ve kavga ettik. Babam belindeki silahý çekerek beni öldürmek istedi, ancak silah tutukluluk yaptý. Ben de üzerimde taþýdýðým býçakla ona iki üç defa vurdum. Babam býçak darbesi aldýktan sonra biraz koþtu, daha sonra yere yýðýldý. Yanýna gittiðimde bana. ‘Oðlum beni bu halde býrakma, ya tam öldür, ya da kurtar. Beni burda býrakma’ dedi. Bu da onun son sözleri oldu.”

CÝNAYETTEN SONRA TATÝLE GÝTMÝÞ

Uður Doðmuþ’un cinayetten iki gün sonra babasýna ait kredi kartlarýný alarak Sinop’a tatile gittiði ve burada yüklü bir harcama yaptýðý da saptandý. Doðmuþ’un sorgulamasý sýrasýnda oldukça soðukkanlý olmasý ve rahat hareketleri dikkat çekti. Bu arada Doðmuþ’a ceseti taþýmak için yardýmcý olan babasýnýn yanýnda tezgahtar olarak çalýþan lise öðrencisi M.Ç. de gözaltýna alýnarak sorgulandý. M.Ç. sorgusunda cinayeti görmediðini belirterek, ”Uður beni arýyarak bir iþi olduðunu söyledi. Yanýna gittiðimde babasýný öldürmüþ olduðunu gördüm. Ben sadece ona cesedi taþýmasýndan yardýmcý oldum, baþka biþeyden haberim yok” dedi.

Her iki zanlý çýkarýldýklarý mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, emniyet yetkilileri olayla baþka kiþilerin de ilgisi olabileceði düþüncesiyle soruþturmayý geniþletti.

(Milliyet)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allahým ne biçim insanlar bunlar eðer insan deniyorsa

Kullanýcý Bilgi Menüsü

rabbim herkese hayýrlý evlatlar nasip etsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

amin !

Kullanýcý Bilgi Menüsü

insan bu kadar gaddar olabilirmi? nasýl bir evlat bu?
    allah kahretsin.. nebiçim memleket olduk. hergün bu tip haberler...biri anasýný keser diðeri babasýný...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri