REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Turkcell'de 1100 kontor kazanma şansı-Zıplayan Kampanya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

banada ayni mesaj geldi neymiş şu kanpanya sartları acaba bileniniz varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu sağlanan şartlar ne oluor. ben yolladımda kampanya şartları sağlanmadığı için kaydınız gerçekleşemior dior bu şartlar neler?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ahhhhhhhhhh bide şartların ne olduğunu bir bilebilsem bende gönderecem ama altında sonradan bişey çıkmasın bunun ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim hat kampanya şartlarını sağladığından(Ne ise?) kabul edildi.Hanımın hattı şartlar sağlanamadığından kabul edilmedi.Şartları anladıysam arap olayım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belkide uzun süre kontör yüklemeyen kişileri; kontör yüklemeye teşvik etmek için çıkarılan bi kampanyadır. benim aklıma başka bir şart gelmiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı blueboytr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    belkide uzun süre kontör yüklemeyen kişileri; kontör yüklemeye teşvik etmek için çıkarılan bi kampanyadır. benim aklıma başka bir şart gelmiyor.
    Ne alaka ben her ay 250 kontor yuklerim bana geldi.Benim aklıma daha önce çok birçok kez kampanyaya katılmış kişileri kabul edilmedigi aklıma geliyor..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet olabilir. turkcell her zaman olduğu bu seferde internet sitesine bilgiyi hala koymadı. her zaman geç güncelleme yapıyorlar. bu yüzden kampanyanın kampanyann şartlarını öğrenemiyoruz..

bu kampanya ile ilgili yeni teorim: turkcellin hizmetlerini ne kadar kullanıldığına bakılıyor. çok kontör yükleyip yüklemediğin önemli değil. kullandığın tatrife önemli değil. turkcellin çeşitli servislerini kullanıp kullanmadığın önemli.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kampanya şartaları diye birşey yazıyor nedir acaba bilen varmı paylaşım teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı mesaj banada geldi neymiş bu şartlar biln yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende katıldım bugun hattım yeni oldugu için olabilirmiyki acaba?:49:

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri