REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Akdeniz'de 6.4'lük deprem

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 Akdeniz'de 6.4'lük deprem

Akdeniz'de 6.4'lük deprem
    15 Temmuz 2008
    A.A
    AKDENİZ'de Rodos Adası'nın güneyinde bu sabah meydana gelen Richter ölçeğine göre 6.4 büyüklüğünde deprem, Muğla başta olmak üzere Marmaris, Fethiye, İzmir ve Ege Bölgesi'nin sahil şeridinde de hissedildi.

Merkez üssü Akdeniz olan 6.4 büyüklüğündeki deprem Ege Bölgesi´ndeki il ve ilçelerde de hissedildi. Bölgenin güneyinde daha şiddetli hissedilen depremin ilk belirlemelere göre herhangi bir hasara ve can kaybına neden olmadığı bildirilirken korku ve panik yaşandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden yapılan açıklamaya göre, saat 06.26´de merkez üssü Akdeniz olan 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Ege Bölgesi´ndeki il ve ilçelerde de hissedilirken ilk belirlemelere göre bölgede can ve mal kaybının yaşanmadığı bildirildi. Deprem korku ve paniğe neden oldu.

Deprem, İzmir, Muğla´nın Marmaris, Fethiye ve Bodrum ilçelerinde hissedilirken, Antalya´nın Kumluca ilçesinde de etkisini gösterdi. Şehir merkezlerinde ise fazla hissedilmeyen sarsıntı vatandaşların uyku saatine rastlaması sonucu farkedilmedi. Geçtiğimiz Cuma Günü ise 3.4´lük şiddetle sarsılan Akdeniz´de bir hafta içerisinde meydana gelen depremlerde herhangi bir can veya mal kaybı yaşanma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sabah saat 6,30 gibiydi sanırsam yatak sallanıyor dedim ne oluyor ama şiddetliydi sonra hanım uyardı deprem diye
    hemen ayaga kalkıp interneti açtım kandilliye girip baktım akdeniz yazıyor
    gerçi ben kapattıktan sonra aşagı yukarı 10 tane falan artçılar olmuş
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende saat 6,29 civarında sallandı bende korkuyla uyandım ev sallanıyor allahtan fazla sürmedi hakikaten çok kötü bir durum insanın elinden hiç birşey gelmiyor çünkü o kadar kısa sürüyorki ne olduğunu anlamadan herşey bitiyor debrem bölgelerinde yaşayanlar ne yaparlar acaba onlar daha büyüklerini gördüler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende saat 6,29 civarında sallandı bende korkuyla uyandım ev sallanıyor allahtan fazla sürmedi hakikaten çok kötü bir durum insanın elinden hiç birşey gelmiyor çünkü o kadar kısa sürüyorki ne olduğunu anlamadan herşey bitiyor debrem bölgelerinde yaşayanlar ne yaparlar acaba onlar daha büyüklerini gördüler
    kısa sürdü ama 17 agustos depremi 3 dakika sürmüş onuda düşün!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kısa sürdü ama 17 agustos depremi 3 dakika sürmüş onuda düşün!!
    Allah debrem bölgesinde yaşayanlara kolaylık versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun....umarım bahsettikleri istanbul depremide böyle ufak tefek sarsıntılarla atlatılır....
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri