REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D-Smart alacağım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D-Smart alacağım

kulüplerin Avrupa kupası maçları D-smartta yayınlanacağında zannedersem Şam.Ligi 'de şifreli olacak D.Smart almayı düşünüyorum. Zaten dijitalim ve tek çanağım var. Sordum 300,00 ytl. dediler. Bende uygun birşey arıyorum. Bilgilenmek istediğim d-smart alınca izlerken filmlerden maçlardan falan para alıyormu. Dijitalinin çeşitleri varmı. Tavsiye edermisiniz, Detaylı bilgilendirirseniz sevinirim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım alırsanda h dedesini al

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2

Alıntı digital murat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım alırsanda h dedesini al
    kardeş d-smart hd felan değil onla dreambox'u karşılaştır d-smartı camdan aşağı atacaksın eminim ! şuan en iyi hd görüntü veren uydu alıcısı dreambox başka tanımam !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 20o dolar tavsiye ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alacaksan 220 ytl vereyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş d-smart alanlar pişman tekrar eski uydulara dönüyorlar benim dükkanıma birsürü böyle kişi geliyo d-smart normal uyduyla takas yapıyormusunuz diye star tv şifrelenirse seoul bombayı patlatacak meraq etmeyin !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Age_of Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş d-smart alanlar pişman tekrar eski uydulara dönüyorlar benim dükkanıma birsürü böyle kişi geliyo d-smart normal uyduyla takas yapıyormusunuz diye star tv şifrelenirse seoul bombayı patlatacak meraq etmeyin !
    hocam seoul bombayı patlatacak demişsin seoul nedir, kusura bakma acemiyik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiç Dreambox'la D smart karşılaştırılırmı.Aynı cümle içinde kullanılması bile abesle iştigal.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sakıın alma yalancı medyaya kanma al bir yumatu onlar hep tuzak bizde iyi bir yem bizi yemliyorlar paramızla kafayı demliyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üstadım keşke böyle yazsaydın tam şiir olurdu

sakın alma
    yalancı medyaya kanma
    al bir yumatu
    onlar hep tuzak
    bizde iyi bir yem
    bizi yemliyorlar
    paramızla kafayı demliyorlar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri