REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: bana mail ile geldi. paylaşmak istedim...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tarz spekülasyonlar hep gündeme gelir ama sanmıyorum üzerinde yılar geçmesine ragmen hala almanların yahudileri beslediğini sanmıyorum bence biraz abartılı olmuş
    ermeni soykırımıda türklerin başına bela olamaz şu devirde bazı hüvviyetler zaten ellerinden alındı
    içimizi, ferah tutalım
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu tarz spekülasyonlar hep gündeme gelir ama sanmıyorum üzerinde yılar geçmesine ragmen hala almanların yahudileri beslediğini sanmıyorum bence biraz abartılı olmuş
    ermeni soykırımıda türklerin başına bela olamaz şu devirde bazı hüvviyetler zaten ellerinden alındı
    içimizi, ferah tutalım
    selametle
    Yazının doğruluğunu bende bilmiyorum...dediğin gibi olabilir.
    Bir ara 2.dünya savaşı hakkında baya bir araştırma yapmıştım. Kendimce...
    Dikkatimi çeken şu oldu. Hitleri 2.dünya savaşı bitene kadar başta macrofiller (ismini yanlışi yazmış olabilirim) ve general elektrik olmak üzere çeşitli yahudi şirketleri finansman olarak desteklemiş. hemde devasa paralarla...
    Bu adamlar (şirketler) gaz odaları nı bile bile, toplama kamplarını bile bile, soykırımı bile bile neden destekler?
    bende bilemedim...ama muamma var...Birde intenette okudum...israildeki soykırım müzesinde hitlerin balmumumdan heykeli varmış. altına "herşeyi buadama borçluyuz " diye bişey yazmışlar...şimdi o yazıyı çek bakalım istediğin yöne...
    ermenilerle ilgili ne olur bilmem...ama yahudilerin aklı gerçekten tilki gibi çalışıyor. hatta çakal...güvenmiyorum...
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri