REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: bana mail ile geldi. paylaşmak istedim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bana mail ile geldi. paylaşmak istedim...

Bu memleketin ekmeğini yiyip suyunu mu içiyorsun?

Bu ülkenin ilelebet var olmasını istiyor musun?

Oku o zaman.

Yahudiler Hitlerin elinden
    kurtulduklarında hiç birşeyleri kalmamıştı. Bırakın
    devlet kurmayı yiyecek ekmekleri dahi yoktu. Ancak
    uluslarası camia Almanya'nın soykırım yaptığını kabul
    ettiğinde Yahudilere tazminat yolu açılmış oldu.
    Yahudiler açtıkları davalarla neredeyse tüm alman
    şirketlerini ve alman bankalarını tazminata mahkûm
    ettirdi. Bugün satılan bir Mercedes'ten bile belli
    oranda İsrail hükümetine pay gidiyor ve bu durum gizli
    değil, zaman zaman gündeme geliyor. İsrail bugün
    dünyanın en zengin ülkelerinden biri. Ülkelerinde
    nükleer reaktörlerden tutun en son teknolojiye sahip
    uçak fabrikaları bile var. Ancak Hitler döneminde
    dünyanın en zengin ve en gelişmiş ülkesi olan Almanya
    bir dönem toparlanmış gibi görünse de belini
    doğrultamadı. Ekonomisi son 10 yıldır gittikçe
    kötüleşiyor.

Ermenistan çok fakir bir ülke.

Hiçbişeyleri yok.

Açlar.

Sanayileri, markaları hiçbişeyleri yok. Avrupa'nın
    lider ülkesi Fransa'nın bu soykırımı tanıyıp bize
    tazminat davası açılması yolunu açması bir anda tüm
    diğer ülkelere sıçrayacak. Şu an ciğerci kapısında
    bekleyen kediler gibi ellerinde dosya bekleyen
    Ermenistan hükümeti açacağı binlerce tazminat davası
    ile Türkiye'yi çok zor duruma düşürecek. Zaten belimiz
    kurulduğumuz günden beri bükük duruyor, bu tazminatlar
    Osmanlıyı çökerten kapitülasyonlar gibi bizi de
    çökertecektir. Siyasi görüşün ne olursa olsun, bu
    memleketin insanıysan bu maili yayabildiğin kadar yay,
    şu bilinçsiz halkını uyarmaya çalış. Fransız, Alman,
    Amerikan V.S. markalarından alışveriş yapma, 3 kuruş
    fazla ver, 2 adım fazla yürü ama yerli malı marka
    kullan.

Cebin haysiyetinin önüne geçmesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tarz spekülasyonlar hep gündeme gelir ama sanmıyorum üzerinde yılar geçmesine ragmen hala almanların yahudileri beslediğini sanmıyorum bence biraz abartılı olmuş
    ermeni soykırımıda türklerin başına bela olamaz şu devirde bazı hüvviyetler zaten ellerinden alındı
    içimizi, ferah tutalım
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu tarz spekülasyonlar hep gündeme gelir ama sanmıyorum üzerinde yılar geçmesine ragmen hala almanların yahudileri beslediğini sanmıyorum bence biraz abartılı olmuş
    ermeni soykırımıda türklerin başına bela olamaz şu devirde bazı hüvviyetler zaten ellerinden alındı
    içimizi, ferah tutalım
    selametle
    Yazının doğruluğunu bende bilmiyorum...dediğin gibi olabilir.
    Bir ara 2.dünya savaşı hakkında baya bir araştırma yapmıştım. Kendimce...
    Dikkatimi çeken şu oldu. Hitleri 2.dünya savaşı bitene kadar başta macrofiller (ismini yanlışi yazmış olabilirim) ve general elektrik olmak üzere çeşitli yahudi şirketleri finansman olarak desteklemiş. hemde devasa paralarla...
    Bu adamlar (şirketler) gaz odaları nı bile bile, toplama kamplarını bile bile, soykırımı bile bile neden destekler?
    bende bilemedim...ama muamma var...Birde intenette okudum...israildeki soykırım müzesinde hitlerin balmumumdan heykeli varmış. altına "herşeyi buadama borçluyuz " diye bişey yazmışlar...şimdi o yazıyı çek bakalım istediğin yöne...
    ermenilerle ilgili ne olur bilmem...ama yahudilerin aklı gerçekten tilki gibi çalışıyor. hatta çakal...güvenmiyorum...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

osman haklı tedbir kuldan daktir ALLAHtan misali ama başta hükümet ve cumhurbaşkanı mührü aceleleri varmış gibi basıp onayladılar adamlar vizelerine yenilemek için ellerinden geleni yapıyorlar bunlar politikaçı devlet adamı olamaz diyoruz ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

osman kardeşim şu yerli malı hikayesini bizlere özala kadar olan hükümetler yutturmadımı,avrupa ve diğer gelişmiş ülkelerde üretilen emsallerinden kalite ve teknoloji olarak çok gerisinde kalmış mutfak eşyası araba tv hatta hatta sigara vs vs'leri yıllarca kakalamadılar.özellikle koç ve sabancı grupları ve digerleri.özellikle bu iki grubun plazlanma dönemleri deyilmidir(yerli malı türkün malı onu herkez kullanmalı)1950-1980 dönemi.onların meclisteki satılmış m.vekili ve bakan yandaşları sayesinde bu söylem yıllarca beyinlerimize kazındı...üstelik hangimizin evinde veya iş yerinde yabancı meşeli bir alet edevat yokki,şöyle bir sokaklara caddelere bak kaç tane yerli araba görebiliyorsun....osman kardeşim yıllarca gümrük duvarlarının çin seddi gibi yüksek tutulmasının nedeni budur.......özellikle bu dönemlerde (50-80 arası)görev almış pek şerefli süper ahlaklı ve terbiyeli bir kısım milletvekili bu grupların iç piyasaya hakim olma gayretlerine ortak olma sonucu yıllarca çürük çarık kalitesis garantisis malı türk halkına kullanma mecburuyetiyle karşı karşıya getirdiler,kalitesis malı faiş fiyatla satıp kasalarını doldurdular....gümrük duvarları indirilip emsalleriyle türk halkı tanışınca yıllarca yediği kazığın farkına vardı fakat atı alan üsküdarı geçmişti...işte buda halkı sömürmenin deyişik bir yolu bunun adı vatan hainliğidir...bugün kendine özel müze açan trilyonluk yatlarla liman liman dolaşan amleminde boynuz olan hanedanları servetlerini böyle bir süreçten sonra edinmişlerdir,fakat siparişle yaptırdıkları sloganları nekar etkiliymişki hala bugün bile telaffuz edilebiliyor,üstelik bunu senin gibi bir arkadaşın buraya taşıması beni şaşırttı osman...hoşçakal.
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    osman kardeşim şu yerli malı hikayesini bizlere özala kadar olan hükümetler yutturmadımı,avrupa ve diğer gelişmiş ülkelerde üretilen emsallerinden kalite ve teknoloji olarak çok gerisinde kalmış mutfak eşyası araba tv hatta hatta sigara vs vs'leri yıllarca kakalamadılar.özellikle koç ve sabancı grupları ve digerleri.özellikle bu iki grubun plazlanma dönemleri deyilmidir(yerli malı türkün malı onu herkez kullanmalı)1950-1980 dönemi.onların meclisteki satılmış m.vekili ve bakan yandaşları sayesinde bu söylem yıllarca beyinlerimize kazındı...üstelik hangimizin evinde veya iş yerinde yabancı meşeli bir alet edevat yokki,şöyle bir sokaklara caddelere bak kaç tane yerli araba görebiliyorsun....osman kardeşim yıllarca gümrük duvarlarının çin seddi gibi yüksek tutulmasının nedeni budur.......özellikle bu dönemlerde (50-80 arası)görev almış pek şerefli süper ahlaklı ve terbiyeli bir kısım milletvekili bu grupların iç piyasaya hakim olma gayretlerine ortak olma sonucu yıllarca çürük çarık kalitesis garantisis malı türk halkına kullanma mecburuyetiyle karşı karşıya getirdiler,kalitesis malı faiş fiyatla satıp kasalarını doldurdular....gümrük duvarları indirilip emsalleriyle türk halkı tanışınca yıllarca yediği kazığın farkına vardı fakat atı alan üsküdarı geçmişti...işte buda halkı sömürmenin deyişik bir yolu bunun adı vatan hainliğidir...bugün kendine özel müze açan trilyonluk yatlarla liman liman dolaşan amleminde boynuz olan hanedanları servetlerini böyle bir süreçten sonra edinmişlerdir,fakat siparişle yaptırdıkları sloganları nekar etkiliymişki hala bugün bile telaffuz edilebiliyor,üstelik bunu senin gibi bir arkadaşın buraya taşıması beni şaşırttı osman...hoşçakal.
    kısaca şunumu söylemeliyiz hüseyin...
    "hayır yerli malı kullanarak yeni koçlar sabancılar oluşturmayalım. avrupayı abd yi israili zengin edelim???"
    ayrıca yanlışın var...bildiğim kadarı ile yerli malı teşviki 1920 li yıllara kadar uzanır...
    evet fakirlikten halk elindeki alet edevatla kalitesiz mallar üretiyordu. ama şimdi teknoloji var. kullanman gereken bir çok eşyanın türk malı muadilleride mevcut. hemde kaliteli...mümkün mertebe bunları alalım demek istiyor o alıntı...
    ben yaptığım alıntıya göre değil genel anlamdada türk malı kullanılması taraftarıyım.hemde koyu taraftarı. ve maalesef evlerimize giren malların en az %80 ni yabancı menşeeli...bunu düzeltmek gerek. bunu sabancı veya koç için değil. gerçekten vatan için yapmak gerekir diye düşünüyorum naçizane...
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri