Güzel haber saolasın
Teşekkur: 0
Güzel haber saolasın
birazda dünyanın iyi kanallarını hatta uzak doğu ve amarika güney amarika afrika kanallarıda olmalı ki bu 3A UYDUSU İŞE YARASIN YOLKSA 2 A DAKİLER BURAYA GEÇSE NEVAR GEÇMESE NEVAR BİZLERİ YABANCI UYDULARA GİTMEYE MECBUR ETMESİNLER.SANIRIM BUNU N BİR YOLU VARDIR.YETKİLİLER BUNU BİR ARAŞTIRIN DOSTLAR BİZİM GÜÇLÜ BİR 3A UYDUMUZ VARSA ÜZERİNDEDE GÜÇLÜ KANALLAR OLSUN BAKALIM BEKLEYİP GÖRECEGİZ.HAYIRLIOLSUN DİYELİM İNŞALLAH HAYIRLI OLUR.
Yabancı kanallar bizim uyduya geçse ne olacak, şifreyi vereceklermi sanıyorsun, bizim uydu üzerinden o kanalları izletmezler bilesin. Sen yine öteki uydulara bak dostum, onlar olmasa biz bir şey izleyemeyiz, para vermeden tamam mı?![]()
Elbet bir bildiği var bu çocukların
Kolay değil öyle genç ölmek
Yeşil bir yaprak gibi yüreği
Koparıp ateşe atmak
Pek öyle kolay değil
Hem öyle bir ağaç ki şu yaşamak denilen şey
Her bahar yeniden yeniden tomurcuklanır da
Yalnız bir bahar çiçeklenir
A benim gülüm!
13 Haziran 2008’de uzaya gönderilen Türksat 3A uydusu, bütün testlerini başarıyla tamamlayarak, 42o Doğu boylamındaki yörüngesine 16 Temmuz 2008 Çarşamba gecesi yerleşti.
Türksat 1C uydusunun tüm frekans yüklerini devralarak ticari faaliyetine başlayan Türksat 3A uydusu, yaklaşık 2 milyar insanın yaşadığı, Çin’den Atlantik Okyanusu’na uzanan geniş bir coğrafyada hizmet verecek.
Türkiye’nin uydu kapasitesini %50 oranında artıran Türksat 3A uydusunun hizmette kalması beklenen 20 yıl süresince, ülkemize yaklaşık 1 milyar dolarlık ekonomik getirisi olması hedefleniyor.
Türk mühendislerinin uydu tasarımı eğitimi alarak milli haberleşme uydusunun tasarımına başladığı Türksat 3A uydusunın yapım sürecinde önümüzdeki yıllarda devreye girmesi planlanan ve tamamen milli imkânlarla tasarlanıp, üretilecek olan haberleşme uyduları için önemli bir adım atılmış oldu.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Türksat A.Ş.
Bilgi için:
Halkla İlişkiler Direktörlüğü
0312 583 20 13
inşallah bu uyduya geçişle birlikte kaliteli kanallarıda eklerler uyduya...en azından bu yeniliğin bi cazibeside olur...![]()
sinyal kalitesi artacakmı arkadaşlar.
Yeni gelen kanal hayırlı olsun..
Nike TV (D-Smart) left Türksat 3A @ 42° East
sen öyle bir uydu yapki bütün dünya kanalları sana koşsun türkiyemiz dünyanın ortası sayılır doğu ve batı güney ve kuzey için kıtaların ortası neden kaliteli kanallar bizim uydumuzda olmasın illada malum adul kanaallardegil hertürlü belgesel spor haber cinama gibi çok kaliteli dünyada kanallar var bizler ikinci üçüncü dördüncü v.s ire çanaklar alıp bu uydularda neler var diye bakıyoruz biraz ufuk turu yapıyoruz millet lerin kültürlerini azda olsa tanıyoruz bari hepsine gidemiyoruz biraz djıtal olarak tanıyalım ne olur?eljezire sporlar olsa ne olur. veya avrupadan biraz spor kanallar olsa ne olur şifreli olanlarında izlemek için çeşitli yolları var bizim insanımız modül alır kart alır, kartpaylaşımlı cihaz alır istedigi şifreli kanalıda izler amma bir çanakla damın üzeri çanak mezarlıgı olmaktan kurtulur dostlarım ... 3 UYDUSU BU İŞLEVİ YAPMALIDIR DİYORUZ GIVIR ZIVIR KANALLARLA DOLDURACAGINA DÜNYADAKİ SAYGIN KANALLARDA OLMALI BEN BUNU İSTİYORUM BU KADAR EMEK VE PARA ÖDENİYOR A2 GİBİ OLACAKSA NEYE YARAR...HOTBÖRT GİBİ BİR TÜRKUYDUSU OLMALI EN AZ DİYORUM SELAMLAR SAYĞILAR UMARIM YETKİLİLER BİZLERİ DUYARLAR BİRAZ YENİLİK YAPARLAR SEN KELEPİR CAZİP OLMAYAN BİTR UYDU YAPMIŞSAN KİM GELİP BU UYDUDAN YAYIN YAPSIN BİZ DÜNYANIN KALBİYİZ ONA GÖRE HAREKET ETLMEMİZ LAZIM....GERİSİ TEFERRUATTIR.SELAMLAR.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri