sen öyle bir uydu yapki bütün dünya kanalları sana koşsun türkiyemiz dünyanın ortası sayılır doğu ve batı güney ve kuzey için kıtaların ortası neden kaliteli kanallar bizim uydumuzda olmasın illada malum adul kanaallardegil hertürlü belgesel spor haber cinama gibi çok kaliteli dünyada kanallar var bizler ikinci üçüncü dördüncü v.s ire çanaklar alıp bu uydularda neler var diye bakıyoruz biraz ufuk turu yapıyoruz millet lerin kültürlerini azda olsa tanıyoruz bari hepsine gidemiyoruz biraz djıtal olarak tanıyalım ne olur?eljezire sporlar olsa ne olur. veya avrupadan biraz spor kanallar olsa ne olur şifreli olanlarında izlemek için çeşitli yolları var bizim insanımız modül alır kart alır, kartpaylaşımlı cihaz alır istedigi şifreli kanalıda izler amma bir çanakla damın üzeri çanak mezarlıgı olmaktan kurtulur dostlarım ... 3 UYDUSU BU İŞLEVİ YAPMALIDIR DİYORUZ GIVIR ZIVIR KANALLARLA DOLDURACAGINA DÜNYADAKİ SAYGIN KANALLARDA OLMALI BEN BUNU İSTİYORUM BU KADAR EMEK VE PARA ÖDENİYOR A2 GİBİ OLACAKSA NEYE YARAR...HOTBÖRT GİBİ BİR TÜRKUYDUSU OLMALI EN AZ DİYORUM SELAMLAR SAYĞILAR UMARIM YETKİLİLER BİZLERİ DUYARLAR BİRAZ YENİLİK YAPARLAR SEN KELEPİR CAZİP OLMAYAN BİTR UYDU YAPMIŞSAN KİM GELİP BU UYDUDAN YAYIN YAPSIN BİZ DÜNYANIN KALBİYİZ ONA GÖRE HAREKET ETLMEMİZ LAZIM....GERİSİ TEFERRUATTIR.SELAMLAR.

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri