REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: çift çanak hakkında...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart çift çanak hakkında...

Konuyu doğru yeremi açtım emin değilim.
    Sorum şu olacak. Bizim binada çift çanak var. biri hotbird e biride türksata çevrili... çanakları başka tarafa çevirmeden farklı uydular dan kanallar bulunabilirmi? buluna bilirse hangi uydulardan aramak gerek?

Not:
    Dün akşam cihazı kurcalarken amos diye bir uydu vardı.. dıseglerine bakıyordum.. b ye getirdiğimde sinyal geldi. tarattım ama hep hotbird de olan kanallar çıktı...anlayamadım... nasıl olur bu?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanırsam turksat yonundeyken bir aparat takılıp 4 uydu falan izlenebiliyor
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selametle
    yok arkadaşım. ben taktırmadan izlene bilirmi diye, başka kanal çekermi diye soruyorum... dün amos diye bir uydu buldum (kurcalarken tabi...bildiğimden değil.) sinyali görünce tarattım ama hep aynı kanallar çıktı hotbird ile...
    ayrıca aparatta takamam herhalde...38 dairelik bir apartmanda oturuyorum. çanak ortak yaniii.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle çıkmaz.Bir başka lnb takıp ayarlamazsan başka uydu seyredemezsin.Biz bunu yapanlara laf aramızda kusura bakma macera arayan çaylaklar deriz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kesinlikle çıkmaz.Bir başka lnb takıp ayarlamazsan başka uydu seyredemezsin.Biz bunu yapanlara laf aramızda kusura bakma macera arayan çaylaklar deriz.
    kusura bakmam usta...çaylak olduğum kesin bu konuda...ama dün amos diye bir uydudan sinyal aldı. ve hotbird deki kanalların bir çoğu çıktı. başka çıkarmı diye sormuştum...aldım cevabımı... sağol...selametle...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazlarda uydu isimlerinin önemi yoktur sinyallerin ve frekansların önemi vardır.Mesela Türksat uydusunu bambaşka bir uydu ismi ile aratabilirsin ve seyredebilirsin.Bazen çeşitli uydulardaki frekanslar çakıştığı zaman zannedilirki o anda ismi yazılı olan uydudan sinyal alıyorum zannedilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kusura bakmam usta...çaylak olduğum kesin bu konuda...ama dün amos diye bir uydudan sinyal aldı. ve hotbird deki kanalların bir çoğu çıktı. başka çıkarmı diye sormuştum...aldım cevabımı... sağol...selametle...:45:
    AMOS ve HOTBIRD aynı tp ler çakıştığı için yani aynı frekanslarden iki
    uydu da var olduğu için sinyal alıyorsun istersen bir örnek vereyim.

mesela akşam eve gittiğinde türksat uydusuna hotbird den bir tp ekle
    mesela 10758/27500/v frekansını manuel gir ve dayzeği B yap türksat
    uydusundan hotbird deki c.sinema paketini tara de sana o paketi dökecektir

hotbird çanağına multifit takarsan sirus thor veya eutelW2 gibi uydularıda
    alabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selametle
    hangi kayadan altın çıkar usta

ne alaka türksat çanağıyla. başka uydu almaını ustacım.
    multifit takmanın 42E doğu çevresinde aparatla alınacak kayda değer uydu yok sevgili üstadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hangi kayadan altın çıkar usta

ne alaka türksat çanağıyla. başka uydu almaını ustacım.
    multifit takmanın 42E doğu çevresinde aparatla alınacak kayda değer uydu yok sevgili üstadım
    çanaga aparat takılıp turksat astra hotbird ve eutelsat alınmıyormu?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri