Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: çift çanak hakkýnda...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart çift çanak hakkýnda...

Konuyu doðru yeremi açtým emin deðilim.
    Sorum þu olacak. Bizim binada çift çanak var. biri hotbird e biride türksata çevrili... çanaklarý baþka tarafa çevirmeden farklý uydular dan kanallar bulunabilirmi? buluna bilirse hangi uydulardan aramak gerek?

Not:
    Dün akþam cihazý kurcalarken amos diye bir uydu vardý.. dýseglerine bakýyordum.. b ye getirdiðimde sinyal geldi. tarattým ama hep hotbird de olan kanallar çýktý...anlayamadým... nasýl olur bu?
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sanýrsam turksat yonundeyken bir aparat takýlýp 4 uydu falan izlenebiliyor
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    selametle
    yok arkadaþým. ben taktýrmadan izlene bilirmi diye, baþka kanal çekermi diye soruyorum... dün amos diye bir uydu buldum (kurcalarken tabi...bildiðimden deðil.) sinyali görünce tarattým ama hep ayný kanallar çýktý hotbird ile...
    ayrýca aparatta takamam herhalde...38 dairelik bir apartmanda oturuyorum. çanak ortak yaniii.
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kesinlikle çýkmaz.Bir baþka lnb takýp ayarlamazsan baþka uydu seyredemezsin.Biz bunu yapanlara laf aramýzda kusura bakma macera arayan çaylaklar deriz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kesinlikle çýkmaz.Bir baþka lnb takýp ayarlamazsan baþka uydu seyredemezsin.Biz bunu yapanlara laf aramýzda kusura bakma macera arayan çaylaklar deriz.
    kusura bakmam usta...çaylak olduðum kesin bu konuda...ama dün amos diye bir uydudan sinyal aldý. ve hotbird deki kanallarýn bir çoðu çýktý. baþka çýkarmý diye sormuþtum...aldým cevabýmý... saðol...selametle...:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cihazlarda uydu isimlerinin önemi yoktur sinyallerin ve frekanslarýn önemi vardýr.Mesela Türksat uydusunu bambaþka bir uydu ismi ile aratabilirsin ve seyredebilirsin.Bazen çeþitli uydulardaki frekanslar çakýþtýðý zaman zannedilirki o anda ismi yazýlý olan uydudan sinyal alýyorum zannedilir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kusura bakmam usta...çaylak olduðum kesin bu konuda...ama dün amos diye bir uydudan sinyal aldý. ve hotbird deki kanallarýn bir çoðu çýktý. baþka çýkarmý diye sormuþtum...aldým cevabýmý... saðol...selametle...:45:
    AMOS ve HOTBIRD ayný tp ler çakýþtýðý için yani ayný frekanslarden iki
    uydu da var olduðu için sinyal alýyorsun istersen bir örnek vereyim.

mesela akþam eve gittiðinde türksat uydusuna hotbird den bir tp ekle
    mesela 10758/27500/v frekansýný manuel gir ve dayzeði B yap türksat
    uydusundan hotbird deki c.sinema paketini tara de sana o paketi dökecektir

hotbird çanaðýna multifit takarsan sirus thor veya eutelW2 gibi uydularýda
    alabilirsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    selametle
    hangi kayadan altýn çýkar usta

ne alaka türksat çanaðýyla. baþka uydu almaýný ustacým.
    multifit takmanýn 42E doðu çevresinde aparatla alýnacak kayda deðer uydu yok sevgili üstadým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hangi kayadan altýn çýkar usta

ne alaka türksat çanaðýyla. baþka uydu almaýný ustacým.
    multifit takmanýn 42E doðu çevresinde aparatla alýnacak kayda deðer uydu yok sevgili üstadým
    çanaga aparat takýlýp turksat astra hotbird ve eutelsat alýnmýyormu?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri