REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: suuny eurobird 9 e yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart suuny eurobird 9 e yardım

arkadaşlar bu eurobird 9 e uydusundaki adul_t kanallarının anahtarlarını hem kaon classıc 194 hemde sunny inin günlük yazılımlarının viaccess bölümüne şu şekilde girdim açmadı yoksa sunnylerde açmıyomu bu kanallar bi cvp yazarsanız sevinirim
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Konu HCakir tarafından (17-07-2008 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: Cihaz markaları bölümlerinde *** vermek yasaktır..Forum kurallarını takip ediniz..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cerazem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu eurobird 9 e uydusundaki adul_t kanallarının anahtarlarını hem kaon classıc 194 hemde sunny inin günlük yazılımlarının viaccess bölümüne şu şekilde girdim açmadı yoksa sunnylerde açmıyomu bu kanallar bi cvp yazarsanız sevinirim
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Yazılımların altyapısı desteklemiyor..Gerekli düzenleme yapılacaktır..Beklemede Kalınız..
    Konu HCakir tarafından (17-07-2008 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar ne zaman hazır olur arkadaşım bi bilgin var mıı??? bu viaccess anahtlar uzun durur bunlar dcw ***ler gibi değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cerazem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunlar ne zaman hazır olur arkadaşım bi bilgin var mıı??? bu viaccess anahtlar uzun durur bunlar dcw ***ler gibi değil

Gerekli kişilere durumu ileticem beraber bi çözüm bulmaya çalışacağız..Premiere Star multi id fonksiyonu nasıl çözüldüyse bu 00E400 id sorunu da çözülecek..Forumu takip edin yine ilkler bizde olacak...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hçakır arkadaşım akşam yarım saat uğraştım bu eurobird 9 e uydusunu bulmaya buldum sevinmiştim ama ***leri girdim tık yok hevesim kursağımda kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hçakır arkadaşım akşam yarım saat uğraştım bu eurobird 9 e uydusunu bulmaya buldum sevinmiştim ama ***leri girdim tık yok hevesim kursağımda kaldı
    Keşke şak diye açsaydı,ama ne yazıkki elitsat,kaon normal boardlu cihazlara yazılım desteğini çoktan kesti,o yüzden elimizdekilerle bişeyler yapmaya çalışıyoruz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu makinaya next 2005 modelinin yazılımını yüklesem bi fayda sağlarmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu makinaya next 2005 modelinin yazılımını yüklesem bi fayda sağlarmı
    Ona bakamadım sadece sunny ve stream yazılımlarında id aktif değil..Next2005 cihazlarda Sanmıyorum aktif olduğunu ama denemenizde zarar yok..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben şuan kahvedeyim eve gidince denerim açarsa yarına veya akşama cvp yazarım bu next 2005 yazılımlarını kaon yapmıyo değil mi?? kaon yapmıyosa yüzde yüz açar d:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

00E400 id si kaon clone yazılımlarda pasif konumdadır..Bunun için fixed cw bölümüne girilen ***lerle farklı id ler altında çalışabiliyor..arkadaşlar deneme yapmışlar,***lerin girilme şeklini görmek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Kapanmıştır..!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri