arkadaşlar işinize karışmak gibi olmasın ama şuan en ideal izlenebilecek uydu 19.2 astra uydusu (bence)...neden diye sorarsanız şu premıere word paket nedeniyle yani mısır çarşısı gibi ne ararsan var...tohr'daki romenlerin diji paketini pek hoşuma gitmedi.diğer favori paket 7 derece batı nilesat uydusundaki showtıme,buradaki ng wıld kanalının belgeselleri tek başına bana yetiyordu fakat bu paketin ***lerinin sık deyişmesi hele hele bir ara tamamen kaybolması bu uydudan elimi ayayımı çekmeme neden oldu..şuan çıkan yazılım hangi uyduya azami sürekli izleme imkanı veriyorsa o yöne çanakları çeviriyorum...sanırım diğer bölgelerde ikamet eden arkadaşlardan farkım trakyanın ucunda yani edirnede oturmamdan dolayı uydu yayınlarını daha rahat alabilme (sinyal kalitesi olarak)şansına sahibim.böyle bir yörede oturup elindede 2 metre çapında çanakların varsa emuya düşen hangi platform veya paket olursa olsun seyredememe diye bir derdin olmaz..buda benim hobim..kimi balık tutar kimi at yarışı oynar veya başka başka birşeyler yapar...ben büyük sofra sinilerini muhakkak iki veya üç haftada bir ziyaret edip güncellerim buda benim hastalığım...hoşçakalın.