Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Ýnanýlmaz hýrsýzlýk

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart Ýnanýlmaz hýrsýzlýk

    Ýnanýlmaz hýrsýzlýk

    19 Temmuz 2008

    DHA

    Adana'da açýk pencereden uzanan kimliði belirsiz hýrsýzlar, zemin katta oturan 28 yaþýndaki Vesila Bozdað'ýn kolundaki 300 YTL deðerindeki bilekliðini çaldý.

    DEMÝR KORKULUKLU PENCEREDEN UZANIP BÝLEZÝÐÝNÝ ÇALDILAR !

    Akýl almaz hýrsýzlýk olayý, Adana'da meydana geldi. 2 çocuk annesi, hasta olan 7 aylýk kýzýný emzirirken pencere önündeki kanepenin üzerinde uyuya kaldý. Sabaha karþý 04.00 sýralarýnda bir çift elin sol bileðini tutmasýyla kendine gelen genç kadýnýn baðýrmasý üzerine, yan kanepede yatan 31 yaþýndaki eþi Servet uyandý. Korkudan konuþamayan genç kadýnýn bileðini göstermesiyle durumu anlayan Servet Bozdað, sokaða çýkýp bütün aramalarýna raðmen hýrsýzlarýn izine rastlamadý. Geri döndüðünde ise pencerenin önünde 4 metre uzunluðunda sopa bulan Bozdað, eve girdiðinde ikinci bir þok yaþadý. 4 metre uzunluðundaki sopayý uzatan hýrsýzlarýn, esnaflýk yapan Servet Bozdað'ýn karþý duvarda asýlý duran pantolonunu çekip, cebindeki cüzdaný da çaldýklarý ortaya çýktý. Durumu polise bildiren Servet Bozdað, pencerenin demir korkuluklarý olduðu için gece yatarken pencereyi açýk býraktýðýný belirterek, "Böyle bir olayýn baþýmýza geleceði aklýma gelmezdi. Ýnsan evinin içinde rahat uyuyamayacak mý? Eþimin kolunu da kesebilirlerdi. Artýk pencerelerimizi kapatýp uyumak zorunda kalacaðýz" dedi.

    Olaydan sonra kolunda morarmalar meydana gelen Vesile Bozdað, Adli Týp Kurumu'ndan rapor alýrken, hýrsýzlardan þikayetçi olan ve pencere önündeki kanepenin yerini deðiþtiren Servet Bozdað "Bizim baþýmýza gelen insanlara ders olsun. Baþkasý ayný duruma düþmesin" dedi.

  2. #2

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    insan yatarken bari çýkarýr hemde zemin katta pencere açýk elinide dýþarý çýkartýyorsun kusura bakmasýn ama resmen davetiye çýkarmýþ hýrsýza

  3. #3

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    aklým alamýyor böyle serefsizlik olmaz arkadaþlar bu kadar çalýþan insan kerizmi ki çalýþýp evini geçindirmeye çalýþýyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •