sayın arkadaşım acık yani ***** kanal varmı eurobirtte
90 canakla sırusu ızlemek ıcın hotdırde ayrlı ıse cevırmenıze gerek yok hotbırd lnb nın soluna bır baskalnb koyun hotbırden olmayın bıraz arastırın bu konularla ılgılı detaylı bılgıler veren lınkler vardır
slm hatta basit bir aparat ile 2 uydu bile izlersin çok kolayy..
sirus uydusunu çok rahat izlersiniz.90 lık çanakla 120 veye 150 olursa çok daha iyi olur.adana osmaniye kadirli kahramanmaraş thor ise 150 ve daha yukarı çanakla izlersiniz çok kanalı şifreli. sirus uydusu 5.derece batı yani horborte çok yakın bir uydu. çokda lazım degil. pek birşey yok hotbort hepsinden iyi.ve kapsamlı hertürlü kanallar var.amma insanoğlu meraklıdır tatmin olmaz dahayokmudiye arar ister oda insanın aculolarak yaratılmış olmasından gelmektedir.selamlar saygılar kadirli./osmaniye[/COLOR][/U][/I][/B]
değerli dostlar herkese kolay gelsin ben 2 gündür eurobird i evimin balkonunda arıyom birtürlü bulamadım. hortbird çok net bin küsür kanal alıyo daha önce çanağım sirıus da idi bende urobirte çevirim dedim o sizin verdiğiniz frekansları yazıyom yalnız hortbirtdeki yayınlar geliyo velhasılı ben birtürlü o eurobirti bulamadım acaba çanağın yönünü sağ sol demiyom yukarı aşağı çevirme yapmalımıyız hortbirtdekinden farklımı ha birde hazır kanal listesi varsa onu atım öyle deneyim diyom. ilginize şimdien teşekkürler emeklerinize sağlık saygılar sunuyorum.
bu thor uydusunda benim cihazımla nelei izleyebilirim cihaz 7400 cım goldmaster
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri