REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 90lık çanakla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı stylexp Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49: arkadaşım acaba gaziantepten 90lık çanakla thor u izlemem mümkünmü yanıtlarsan sevinirim. saygılar:49:
    antepli arkadaş doksanlıla alır ama donar enaz yüz yirmilik olcak çünkü 1.derece batı benbatıda oldum halde yüzyimile donuyor iyi seyirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı esentepe Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    antepli arkadaş doksanlıla alır ama donar enaz yüz yirmilik olcak çünkü 1.derece batı benbatıda oldum halde yüzyimile donuyor iyi seyirler
    teşekürler bilmem iyi oldu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın arkadaşım acık yani ***** kanal varmı eurobirtte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

90 canakla sırusu ızlemek ıcın hotdırde ayrlı ıse cevırmenıze gerek yok hotbırd lnb nın soluna bır baskalnb koyun hotbırden olmayın bıraz arastırın bu konularla ılgılı detaylı bılgıler veren lınkler vardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm hatta basit bir aparat ile 2 uydu bile izlersin çok kolayy..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sirus uydusunu çok rahat izlersiniz.90 lık çanakla 120 veye 150 olursa çok daha iyi olur.adana osmaniye kadirli kahramanmaraş thor ise 150 ve daha yukarı çanakla izlersiniz çok kanalı şifreli. sirus uydusu 5.derece batı yani horborte çok yakın bir uydu. çokda lazım degil. pek birşey yok hotbort hepsinden iyi.ve kapsamlı hertürlü kanallar var.amma insanoğlu meraklıdır tatmin olmaz dahayokmudiye arar ister oda insanın aculolarak yaratılmış olmasından gelmektedir.selamlar saygılar kadirli./osmaniye[/COLOR][/U][/I][/B]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

değerli dostlar herkese kolay gelsin ben 2 gündür eurobird i evimin balkonunda arıyom birtürlü bulamadım. hortbird çok net bin küsür kanal alıyo daha önce çanağım sirıus da idi bende urobirte çevirim dedim o sizin verdiğiniz frekansları yazıyom yalnız hortbirtdeki yayınlar geliyo velhasılı ben birtürlü o eurobirti bulamadım acaba çanağın yönünü sağ sol demiyom yukarı aşağı çevirme yapmalımıyız hortbirtdekinden farklımı ha birde hazır kanal listesi varsa onu atım öyle deneyim diyom. ilginize şimdien teşekkürler emeklerinize sağlık saygılar sunuyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kılavuzlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli dostlar herkese kolay gelsin ben 2 gündür eurobird i evimin balkonunda arıyom birtürlü bulamadım. hortbird çok net bin küsür kanal alıyo daha önce çanağım sirıus da idi bende urobirte çevirim dedim o sizin verdiğiniz frekansları yazıyom yalnız hortbirtdeki yayınlar geliyo velhasılı ben birtürlü o eurobirti bulamadım acaba çanağın yönünü sağ sol demiyom yukarı aşağı çevirme yapmalımıyız hortbirtdekinden farklımı ha birde hazır kanal listesi varsa onu atım öyle deneyim diyom. ilginize şimdien teşekkürler emeklerinize sağlık saygılar sunuyorum.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu thor uydusunda benim cihazımla nelei izleyebilirim cihaz 7400 cım goldmaster

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f.pala Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu thor uydusunda benim cihazımla nelei izleyebilirim cihaz 7400 cım goldmaster

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri