REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 2 ay hediyesi olan Dreambox 500s aldım kanallar acmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 2 ay hediyesi olan Dreambox 500s aldım kanallar acmadı

2 ay hediyesi olan Dreambox 500s aldım kanallar acmadı ne yapmalıyım ve o kanallarda sinyal olup olmadıgını nasıl anlarım yardım edin yada yönlendirin teşekkürler
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iletişim kurulumu yaptınız mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Prosieben Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iletişim kurulumu yaptınız mı?
    hayır o dediginizi nasıl yaparım teşekkür ederim saolasın
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burada resimli anlatım var Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ordakileri aynen yapıyorum olmuyo başka ne yapmalıyım beklemem gereken kanal mı var
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sen oradkaileri yapmayacan modemin sana verdigi ip numarası neyse onu yazacan oraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Prosieben Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım sen oradkaileri yapmayacan modemin sana verdigi ip numarası neyse onu yazacan oraya
    [COLOR="]DarkGreen"modemin verdigi ip numarası nasıl bilirim ve ne yabmam gerek li modemi ac kapa yaptıgım zaman sürekli deyişiyor bildigim kadarıyla arkadaşım saolasın baya karışık bu makine sizlerin sayesinde yavaş yavaş ögreniyoruz uzman kurulumda yazılım güncelleme var ok diyorum internet güncelleme var onu güncelleyim mi teşekkürler [/COLOR]
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

modemin smartnet model#arcpu yazıyor iletişim yaptıgımda modemdede bir şey yapacak mıyım
    yanıklarda iz bırakmaz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2 ay hediyesi olan Dreambox 500s aldım kanallar acmadı ne yapmalıyım ve o kanallarda sinyal olup olmadıgını nasıl anlarım yardım edin yada yönlendirin teşekkürler

makineyi almadan önce bilgi edinseydin bari daha sinyalin olup olmadığını anlayamamışsın çok özellikli bu cihazı nasıl çözeceksin bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

prospar2;343668]makineyi almadan önce bilgi edinseydin bari daha sinyalin olup olmadığını anlayamamışsın çok özellikli bu cihazı nasıl çözeceksin bakalım

herkes anasının karnında ögrenmiyor bilenlerin yardımı ve kurculuya kurculuya ögrenecegiz ama baya karışık Dreambox 500s kullanan arkadaşlar hortbirt 13 astra 19 siriüs 5 thor 1 uydularında hangi kanalları seyrettiklerini yeni bir konu başlıgı altında toplaya bilirmiyiz faydalı olur sanırım teşekkürler kolay gelsin
    yanıklarda iz bırakmaz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri