HP Elitebook þýklýðýyla dikkat çekiyor
(1) Ayrýca ya da ek bir özellik olarak satýlýr.
(2) Bu sistem, AMD teknolojisinin 64-bit iþletim yeteneklerinden faydalanmak için, ayrýca satýn alýnmýþ bir 64-bit iþletim sistemi ve 64-bit yazýlým ürünleri gerektirir. AMD teknolojisiyle birlikte çift çekirdek iþlem, bu sistemin performansýný artýrmak için tasarlanmýþtýr. Mevcut yazýlým uygulamalarýnýn çeþitliliði düþünüldüðünde, 64-bit iþletim sistemi ve çift çekirdekli iþlemci içeren bir sistemin performansý deðiþebilir.
(3) Intel Centrino Pro ve Intel vPro'nun Intel Active yönetim teknolojisi ve Intel Virtualization teknolojisi gibi bazý iþlevleri, çalýþmak için ek üçüncü taraf yazýlým gerektirir. Centrino Pro ve vPro teknolojilere yönelik gelecek "sanal cihazlar" uygulamalarýnýn bulunabilirliði, üçüncü taraf yazýlým saðlayýcýlara baðlýdýr. Centrino Pro ve vPro teknoloji tabanlý bu nesil donanýmýn gelecek "sanal cihazlar" ve Microsoft Windows Vista iþletim sistemi ile uyumluluðu saptanacaktýr.
(4) Çift çekirdek, belli yazýlým ürünlerinin performansýný artýrmak için tasarlanmýþtýr. Bütün müþteriler ya da yazýlým uygulamalarý, bu teknolojiden yararlanamayabilir. Intel mimarisi üzerinde 64-bit bilgi iþlem, Intel 64 olanaklý iþlemci, çip seti, BIOS, iþletim sistemi, cihaz sürücüleri ve uygulamalar içeren bir bilgisayar gerektirir. Ýþlemciler (32-bit operasyon dahil), Intel 64 mimarisi olanaklý BIOS olmadan çalýþmaz. Performans, donaným ve yazýlým konfigürasyonlarýna göre deðiþir. Ayrýntýlý bilgi için Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. .
(5) Yüksek çözünürlüklü görüntüleri izlemek için yüksek çözünürlüklü içerik (örneðin WMV HD dosyalarý) gerekir.
(6) Sinyallerin bulunabilirliði, orijinal TV sinyalinin, lokasyonun ve diðer faktörlerin gücü ve eriþilebilirliði ile sýnýrlýdýr. Performans sorunlarý oluþabilir; ama üründe arýzaya yol açmaz.
(7) Kablosuz eriþim noktasý gerekir ve dahil deðildir. Kamusal kablosuz eriþim noktalarýnýn bulunabilirliði sýnýrlýdýr. Kablosuz Ýnternet kullanýmý, ayrýca satýn alýnmýþ bir Ýnternet servis sözleþmesi gerektirir.
(8) Test, ABD Savunma Bakanlýðý sözleþme gerekleri ya da askeri kullaným için uygunluðu göstermek amacýyla yapýlmamýþtýr. Test sonuçlarý, bu test koþullarý altýnda gelecekteki performansýn garantisi deðildir.
(9) Ýsteðe baðlý Ultra Capacity bataryasý gerekir ve ayrýca satýlýr. Batarya ömrü, ürüne göre deðiþir: model, konfigürasyon, yüklü uygulamalar, özellikler ve güç yönetimi ayarlarý. Bataryanýn maksimum kapasitesi, zaman ve kullaným ile birlikte azalýr.
Bilgi için
HP Türkiye - (216) 579 79 00

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri