selam.benim bir sorunum var,yardýmcý olucagýnýzdan eminim.Dell inspiron 1525 laptopum var.veb.kamerasýnda görüntü var ama ses yok ses kartýný bulamýyorum.ne olursunuz yardýmýnýzý esirgemeyin.saygýlar.

Teþekkur: 0
Beðeni: 0
selam.benim bir sorunum var,yardýmcý olucagýnýzdan eminim.Dell inspiron 1525 laptopum var.veb.kamerasýnda görüntü var ama ses yok ses kartýný bulamýyorum.ne olursunuz yardýmýnýzý esirgemeyin.saygýlar.
DELL Inspiron 1525 (I55Q002) notebook
Sürücüler:
Sürücüleri kurarken aþaðýdaki sýralamaya uymanýz sistem performansý açýsýndan oldukça önemlidir.
Anakart sürücüsü : Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Ekran kartý sürücüsü: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Ses Kartý Sürücüleri ve kurulumu
Birçok arkadaþ ses kartýný kurmayý baþaramýyor. Aþaðýdaki iþlemleri SIRASIYLA ve hiçbir adýmý atlamadan yaparsanýz sorunsuz bir þekilde notebook ses kartýnýzý kurabilirsiniz.
Önce Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. dosyasýný kuruyoruz. Daha sonra Sigma audio driver normal bir þekilde kuruyoruz.
Eðer aygýt yöneticisinde ses ile aygýtlardan birinde soru iþareti kalýrsa sað týklayýn, sürücüyü güncelle deyip ses kartýný açtýðýnýz klasördeki hdmi klasörünü gösteriniz.
Modem Sürücüsü : Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Ethernet sürücüsü: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. kurun ve yeniden baþlatýn.
Kablosuz ethernet sürücüsü: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Touchpad sürücüsü: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Kart okuyucu sürücüsü : Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Bluetooth sürücüsü: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
umarým yardýmcý olmuþumdur..![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)