Adresi ben engelledim mail adresime gelmiş arkadaşlar buda bir tuzak haberiniz olsun
Adresi ben engelledim mail adresime gelmiş arkadaşlar buda bir tuzak haberiniz olsun
kardeş bunlar iyice cıvıttı ya yok bedava kontur herkese yeter bedava telefon tıkla kazan ah şunlara bi tıklıyacak millet sonra dorulamayacaklar inşallah
usta bu bunu bütün arkadaşlar okusun meilin aynısı oğluma gelmişti hemen sildirdim bu sahtekarlığın önüne niye geçmiyorlar.
bugün banada geldi hemde adıma adımı nerden bilirler anlamadım,bende sildim.
Her zaman diyorum biz ülke olarak ilerleyemeyiz.Kendi içimizden yıkılıyoruz ve yıkıyorlar.Kime kızalım bunu böyle olmasına izin veren kişileremi en büyük suçlu gsm operatörleridir bu tür adamlara izin veriyorlar ve milletin kontoru gitmektedir siz numarayı girip gelen şifreyi girdiginiz an haftada 50 kontor aylık 200 kontor veriyorsunuz hat birde faturalıysa tamamen yandınız bu tür olaylardan kaç bin kişi hat degiştirmiştir.Şikayet var sitesine bakın hep böyle şikayetler var malesef kanmayın arkadaşlar..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
ınsanlar saskın saskın ne yaptıklarını bılmıyorlar.kendı vatandasını ne dıye dolandırıyorlar.
aslın'da bu tür entresan olayları biz
geçit vermekteyiz nasılmı
nerde beleş orda yerleş hesabı...daha sonra'da canımız acıyor
yazık olmasın kontörlere ....ne tür daha nice oyunlar olur..aman dikkat.![]()
suçlu kim sizce bence devlet bizi her zaman ezdiriyor üçkağıtçılara karşı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri