Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: MSN kullanıcıları dikkat!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn MSN kullanıcıları dikkat!

MSN kullanıcıları dikkat!

20 Temmuz 2008

Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen yeni bir internet vurgunu başlatıldı. Msn aracılığıyla gönderilen trojen kabusunuz olmasın!
    Türkiye Bileşim Güvenliği Derneği Genel Başkan Faruk Kekevli internet kullanıcılarını uyardı. Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen yeni bir internet vurgunu başlatıldı.

MSN aracılığı ile gönderilen “bu resim senin mi?
    www.designportal.com/[email protected]" isimli mesaj yeni bir internet soygunu anlamına geliyor.

Faruk Kekevi 'hayalet mesaj'la ilgili şu açıklamayı yaptı; "Mesaj tıklanınca bilgisayarınıza gizli bir “***logger” isimli hayalet program yüklemiş oluyor. Sizin hiçbir şeyinizden haberiniz olmadan bilgisayarınız üzerinizden her bir klavyeye dokunuşun hareketleri bu internet dolandırıcılarına geçiyor.

Virüslerden daha tehlikeli bu ‘’trojen’’ler için internet kullanıcılarının daha dikkatli olmasını istiyoruz."

İnternet üzerinden yaptığınız tüm banka işlemleri ve şifreleri bu program sayesinde programın yönlendirdiği kişiye gidiyor. Bu link yüzünden Türkiye’de binlerce kişinin zarar göreceği belirtiliyor.Bu organizasyon virüslerden daha tehlikeli ve bilgisayardan ancak başka bir program kullanılarak çıkartılabiliyor.

internethaber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn 'Hayalet mesaj' kabusunuz olmasın

20 Temmuz 2008 00:20
    Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen yeni bir internet vurgunu başlatıldı. MSN aracılığı ile gönderilen “bu resim senin mi?' mesajı kabusunuz olabilir. İLİŞKİLİ HABERLER'Hayalet mesaj' kabusunuz olmasınAntivirüs programları çaresiz kaldı

Türkiye Bileşim Güvenliği Derneği Genel Başkan Faruk Kekevli internet kullanıcılarını uyardı. Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen yeni bir internet vurgunu başlatıldı. MSN aracılığı ile gönderilen “bu resim senin mi?
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ” isimli mesaj yeni bir internet soygunu anlamına geliyor.

Faruk Kekevi 'hayalet mesaj'la ilgili şu açıklamayı yaptı; "Mesaj tıklanınca bilgisayarınıza gizli bir “***logger” isimli hayalet program yüklemiş oluyor. Sizin hiçbir şeyinizden haberiniz olmadan bilgisayarınız üzerinizden her bir klavyeye dokunuşun hareketleri bu internet dolandırıcılarına geçiyor.
    Virüslerden daha tehlikeli bu ‘’trojen’’ler için internet kullanıcılarının daha dikkatli olmasını istiyoruz."

İnternet üzerinden yaptığınız tüm banka işlemleri ve şifreleri bu program sayesinde programın yönlendirdiği kişiye gidiyor. Bu link yüzünden Türkiye’de binlerce kişinin zarar göreceği belirtiliyor.Bu organizasyon virüslerden daha tehlikeli ve bilgisayardan ancak başka bir program kullanılarak çıkartılabiliyor.

Haber 7.com

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu açmadan önce forumu araştıralım plssssssssssssssssssssss
    Ayrıca konu ile alakası olmayan bölümlere verdiğiniz her ne olursa olsun direk silinecektir
    Konu OLDSMAN tarafından (20-07-2008 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bana böyle bir ileti gelmişti.böyle şeyleri hiç açmazdım ama bunu nasıl olduysa tıkladım.Sonra Adwanced WindowsCare V2 Personel ve CCleaner ile tarattım bunun sonucunda *** logger gidermi ve ya sistemimde *** logger olup olmadığını nasıl görebilirim?Varsa *** loggerı nasıl kaldırabilirim sistemden?Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bana böyle bir ileti gelmişti.böyle şeyleri hiç açmazdım ama bunu nasıl olduysa tıkladım.Sonra Adwanced WindowsCare V2 Personel ve CCleaner ile tarattım bunun sonucunda *** logger gidermi ve ya sistemimde *** logger olup olmadığını nasıl görebilirim?Varsa *** loggerı nasıl kaldırabilirim sistemden?Teşekkürler.
    Belirttiğiniz programlar sadece sisteminizi hızlandırmak ve yapılandırmak
    için kullanılabilirler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Belirttiğiniz programlar sadece sisteminizi hızlandırmak ve yapılandırmak
    için kullanılabilirler.

İlginize teşekkür ederim OLDSMAN usta.Hayırlı günler dilerim.Sağolun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlginize teşekkür ederim OLDSMAN usta.Hayırlı günler dilerim.Sağolun.
    Programın güncellemesini yapın sonra taratın ve detaylı tarama yapın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam usta teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok kötü bi haber bu,bu trojenler insanların hayatlarına mâl olacak birşey..Bilgisayar Korsanları internet üzerinden yaptığınız ve girdiğiniz her şifrenin her harfin tek tek hepsinin gözüktüğü k*eylogger programıyla kaydediyor..Bu uyarıyı dikkate almanızı öneririm..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri