Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Emre Resmen Fenerbahçe'de

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New41 Emre Resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe'nin Newcastle Unýted'tan transfer ettiði Emre Belözoðlu resmen Fenerbahçeli oluyor..

Fenerbahçe'nin Newcastle Unýted'tan transfer ettiði Emre Belözoðlu resmen Fenerbahçeli oluyor...
    Ýmza töreninden önce konuþan Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým Basýndan yalan haber yapmamalarýný istedi. Yýldýrým Emre'nin Türk futbolu için çok önemli bir isim olduðunu ve Fenerbahçe'ye kazandýrmaktan dolayý memnen olduklarýný belirtti...

Emre Fenerbahçe Kulübüne teþekkür ettiðini belirtti. 7 Yýldýr Avrupa'da top oynadýðýný Fenerbahçe'ye katký saðlamak için elinden geleni yapacaðýný belirtti...Baþkan Aziz Yýldýrým Fenerbahçe taraftarýndan Emre'ye sahip çýkmalarýný bir kez daha isterken Emre'nin Fenerbahçe'ye katkýsýnýn olacaðýný belirtti. Yýldýrým Emre'ye hoþgeldin dedi...Yýldýrým Emre'ye Allah seni utandýrmasýn dedi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon12 'futbolu Fb'de Býrakmak Istiyorum'

Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Belözoðlu imza töreninin ardýndan Fenerbahçe TV'de canlý yayýna katýldý...

Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Belözoðlu imza töreninin ardýndan Fenerbahçe TV'de canlý yayýna katýldý...
    Fenerbahçe TV'de Yasir Kaya'nýn sorularýný cevaplayan Emre Belözoðlu neden Fenerbahçe'yi tercih ettiðini dobra dobra açýkladý.
    Emre Belözoðlu 7 yýl Avrupa'da top koþturduðunu ve kendine gelen tekliflerden en sýcak yaklaþan kulübün Fenerbahçe olduðunu kaydetti. Emre þunlarý söyledi. Bana çok teklif vardý. Önce Fenerbahçe'nin çok iyi ve çok sýcak bir teklifiyle karþýlaþtým. Diðer teklifleri deðelendirmeden bazý büyüklerime danýþtým ve aileminde onayýný alarak hiç düþünmeden Fenerbahçe'yi tercih ettim. Fenerbahçe'li büyüklerimin bana yaklaþýmý çok sýcakkanlýydý. Buraya geldim ve bana olan ilgiden de son derece memnunun herkese teþekkür ederim..
    Emre Samandýra ve Kadýköþ Þürkü Saraçoðlu Stadý'nýn mükemmel olduðunu belirtti ve emeði geçen herkee teþekkür etti. Yasir Kaya'nýn dün ilk kez saðlýk kontrolünde karþýlaþtýðý Lues Aragones'le hangi dilde konuþtuðunu ise Emre þu þekilde cevapladý.
    Ben Ýtalyanca biliyorum. Hoca Ýspanyolca, Portekizce ve Ýspanyolca biliyor. Onunla Ýtalyanca konuþtum ve anlaþtýk. Beni çok samimi arþýladý. Zaten onu tanýyordum. O da beni tanýyordu. Onunla ilgili aldýðý öðrendiðim güzel þeyler vardý. Ýspanya'yý þampiyon yaptý. Burada da beraber baþarýlý olmak istiyoruz. Zaten Aragones geldikten sonra Fenerbahçe'de de varlýðýný hissetrimiþ. Buradaki arkadaþlarýmdan onu öðrendim...
    Emre Fenerbahçe takýmýndaki arkadaþlarýnýn kalitesi ve kendisini nasýl karþýlaðý sorusuna ise: Zaten Milli takýmdan tanýdýklarým vardý. Çok sýcak karþýlandým. Hepsiyle kucaklaþtým diyebilrim. Tüm arkadaþlarým kaliteli futbolcular. Biz bu sezon bu forma altýnda baþarýlý olmak istiyoruz. Bunu baþarabilecek katileti bir kadromuz var...
    Emre, Sarý Lacivertli taraftara teþekkür etti. Ben futbolu Fenerbahçe'de býrakmak istiyorum. Burada gerçekten baarýlý olmak ve somut baþarýlara imza atmak en büyük amacým. Bir futbolcu Emre olarak bu baþarýlarda katkým olursa çok memnun olacaðým. Allah inþallah bizi utandýrmaz dedi...

Fenerbahçe TV'

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart fenerium da belezoðlu taraftar imza buluþmasý

"Beklentileri karþýlayacak bir takým olduk"

Emre Belözoðlu, imza töreninin ardýndan FB TV'den canlý yayýnlanan "Gündem" programýnda Yasir Kaya'nýn sorularýný cevaplandýrdý. Emre, "Burada olmaktan dolayý çok mutluyum. Newcastle'da oynadýðým dönemde Avrupa'dan da teklifler almýþtým. O dönem ayrýlmayý düþünmediðim bir dönemdi. Ama gelen teklifler arasýndan en samimi teklif bana Fenerbahçe'den geldi. Fenerbahçe'yi seçmenin en doðru tercih olacaðýna inandým. Ailem ve sevdiklerime danýþtým, onlardan da onay aldým. Ayrýca Türkiye'ye dönmem konusunda ailemin büyük ýsrarý vardý. Düþünmeden Fenerbahçe'yi tercih ettim" diye konuþtu.

Emre, Fenerbahçe Þükrü Saracoðlu Stadý ve Samandýra Tesislerimizi de gezdiðini ve hayran kaldýðýný söyledi. Oyuncumuz, "Fenerbahçe Þükrü Saracoðlu Stadý yenilendikten sonra Türkiye'nin en önemli ve en güzel stadý oldu. Ben milli maçlarda burada oynamýþtým ve gerçekten eþsiz bir stat olduðunu düþünüyorum. Bu statta oynarken ***if alacaðýmý bununla birlikte de izleyenlere ***if vereceðimi düþünüyorum. Fenerbahçe Samandýra Kamp Merkezi'ni gezdim, Avrupa'da da oynamýþ bir insan olarak böyle bir tesis görmedim. Emeði geçenlere teþekkür etmek lazým. Çok farklý duygular yaþýyorum. Avrupa'nýn üstünde bir tesiste de antrenman yapmak büyük ***if olacak" dedi.

Emre, takým arkadaþlarý tarafýndan da iyi karþýlandýðýný söyledi ve ekledi: "Fenerbahçe'de Milli Takým'dan tanýdýðým arkadaþlarým vardý. Hepsi çok iyi karakterli oyuncular. Yabancý oyuncularla da tanýþtým hepsi çok sýcak davrandýlar, yakýn ilgi gösterdiler. Ayrýca dün gelince hepsiyle tek tek tanýþtým tesis çalýþanlarýyla da tanýþma þansý buldum. Saha içi ve dýþýnda bu camiaya layýk olmaya çalýþacaðým."

Teknik direktörümüz Aragones ile ilk karþýlaþmalarýný ise Emre Belözoðlu þöyle tanýmladý: "Ben teknik direktörümüzü ilk defa dün saðlýk kontrolünde gördüm. Çok sempatik bir insan. Avrupa Þampiyonu'nun teknik direktörünü Fenerbahçe'ye getirmek büyük bir þey. Kendisiyle anlaþma konusunda sorun yaþamadým. Çünkü Ýtalyanca konuþabiliyorum o da Ýtalyanca anlýyor ayrýca ben Ýspanyolca'yý da anlayabiliyorum. Bu sayede de anlaþabiliyoruz. Kendisiyle bugüne kadar hiç çalýþmadým. Ama Ýspanyol arkadaþlarýmdan kendisi hakkýnda çok güzel þeyler duydum. Fenerbahçe'deki arkadaþlarýma da sordum. Herkes hocadan çok memnun. Zaten Ýspanya'yý Avrupa Þampiyonu yapmýþ bir hoca ve Fenerbahçe'yi tercih etti. Kendisinden çok þey öðreneceðiz"

Emre sakatlýðý ile sorulan bir soruya ise "Sakatlýðým nedeniyle 2,5 -3 hafta oynamadým. Þu anda bir sýkýntým yok gerekli kontroller yapýldý. Dünkü kontrollerde ayrýca bir MR çekilmesini ben istedim kimsenin kafasýnda soru iþareti býrakmamak için. Çok küçük bir sakatlýktý. Ben sadece Milli Takým'da ilk maçta oynayabildim" yanýtýný verdi.

'Türk basýnýna bir þeyler söylemek ister misin?' sorusuna ise Emre, "Türk basýnýna mesaj vermekten ziyade olduðum gibi bir insan olduðumu söylemek istiyorum. Herkesin hatalarý vardýr hatasýzým diyen kiþi yalan söyler. Ben de çok hatalarý olan bir insaným. Ama buna karþýn çok samimi olduðumu düþünüyorum. Medyayla alakalý bir soðukluk varsa üzerime düþeni yaparým. Büyük bir camiayý temsil ediyorum ve ülkeme döndüm. Üzerimi düþeni yapmaya hazýrým. Milli Takým kaptaný ve Fenerbahçe oyuncusu olarak bu gibi diyaloglara girmeyeceðimi söyledim. Herkese örnek olmaya çalýþacaðým" þeklinde yanýtladý.

"Yurtdýþýnda maç bittiðinde herkes evine gider ancak Türkiye'de tüm hafta futbol konuþulur. Bu duruma alýþmakta zorluk çekecek misin?' sorusuna Emre Belözoðlu, "Benim yurt dýþýnda en alýþamadýðým konu buydu. Oraya gittiðimde maç bittiðinde herkes evine gidiyor Türkiye'de böyle bir þey söz konusu deðil. Ama Baþkanýmýzla konuþtuðumuzda Fenerbahçe kulübünün bunu aþtýðýný söyledi. Fenerbahçe ile ilgili böyle bir sorun olmadýðýný düþünüyorum. Artýk Fenerbahçe de Avrupa kulübü. Biz örnek olmak zorunda olan insanlarýz. Ben 7 yýl Avrupa'da oynadým. Fenerbahçe'yi tercih ettim bunun için de çok mutluyum. Herkesin buna saygý göstermezsi gerekir. Fenerbahçe'de beklentiler doðal olarak büyüdü. Takýma tecrübe anlamýnda da katkým olacaktýr. Baþarýlý olacaðýmýza inanýyorum." dedi.

Fenerbahçe'nin Avrupa'daki baþarýlarý ile ilgili olarak, "Türk olarak Avrupa'da yaþamak kolay deðil. Kendinizi en ufak baþarýdan bile pay sahibi hissediyorsunuz. Ben de Fenerbahçe'nin Avrupa'daki baþarýsýna çok sevindim. Avrupa'da iyi bir baþlangýç yaptýk, daha da iyi olmak için uðraþacaðýz. Tüm kulvarlarda her kupaya aday bir kulübüz" diye konuþtu.

Emre, taraftarlarýmýz ile ilgili olarak da þunlarý söyledi: "Ben bu camiada yeniyim. Burada insanlar bana çok güzel bir yaklaþým sergiledi. Taraftarýmýza layýk olmak için uðraþacaðým. Bu camiada futbol hayatýmý noktalamak bu camiaya büyük hizmetler vermek istiyorum. Sabýr ve anlayýþ gösterirler. Umarým beni seveceklerdir. Oynadýðým her takýma kanýmýn son damlasýna kadar hizmet ettim burada da farklý olmayacak."

Fenerium, Emre için dolup taþtý

Yeni transferimiz Emre Belözoðlu, "Gündem" programýnýn ardýndan Fenerbahçe Þükrü Saracoðlu Stadý'nýn Maraton tribünü tarafýndaki Fenerium Maðazasý'na geçerek burada 5 numaralý Fenerbahçe formalarýný imzaladý. Yüzlerce taraftarýmýzýn akýn ettiði Fenerium Maðazasý'nda Emre hiçbir taraftarýmýzý geri çevirmedi ve onlarla hatýra fotoðrafý çektirerek satýn aldýklarý formalarý imzaladý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bilgilendirme icin teþekkürler .Fenerbace icin fenerbaceliler icin Hayýrlý olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fenerbahçemize hayýrlý olsun inþallah baþarýlý olur...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlý olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

daha önce bu konu açýlmýþtý sanýrým verilen linkte....

verilen linkten devam ediniz.
    Konu Kapanmýþtýr...
    Konu pencere77 tarafýndan (23-07-2008 Saat 18:35 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri