Program Printer Anywhere

Program Hakkinda :
PrinterAnywhere ile dökümanlarýnýzý ve fotoðraflarýnýzý baðlý olduðunuz kiþilerin yazýcýlarýndan çýkartabilirsiniz. Bunun için özel bir teknik bilgiye ihtiyacýnýz yok. Ýhtiyacýnýz olan bir yazýcý ve bir kullanýcý. Programla, Microsoft Word, Outlook, Photo Editor gibi yazýlýmlardan veya çalýþtýðýnýz diðer programlardan bir kapý ötenizdeki veya binlerce kilometre uzaklýktaki bir yazýcýdan çýktý alabilirsiniz. Yazýcýnýzý Paylaþýn PrinterAnywhere ile bir dakikadan az bir sürede, yazýcýnýzý internete baðlý insanlarla (arkadaþlarýnýzla, akrabalarýnýzla, okul arkadaþlarýnýzla) paylaþabilirsiniz. Að paylaþýmý hakkýnda, karmaþýk Windows eriþim kurallarý hakkýnda hiçbir þey bilmenize gerek yok. Bu yazýlým, bilgisayarýnýza baðlý yerel að yazýcýlarýný otomatik olarak bulur. Kendiniz çýktý alabileceðiniz gibi, diðer insanlarýn sizin yazýcýnýzdan çýktý almasý için yazýcýnýzý paylaþabilirsiniz. Sistem Gereksinimleri: Windows 2000/XP/Vista iþletim sistemine sahip bir bilgisayar. 128 MB bellek (256 MB bellek tavsiye edilir) 10 MB boþ disk alaný Ýnternet baðlantýsý (ADSL gibi geniþ bant baðlantý tavsiye edilir) Bu yazýlým, hiçbir casus yazýlým içermez. Not 1: Programý kullanmak için üye olmanýz gerekiyor. Not 2: PrinterAnywhere sisteminin fonksiyonu için, müþteri bilgileri doldurmanýz gerekiyor. Üretici, bunun dýþýnda sizin kiþisel bilgilerinizin kaydýný asla tutmaz ve üçüncü þahýslarla paylaþmaz. Yenilikler: Hýzlý kontrol ederken oluþan hatalar giderildi. Yer belirleme desteði eklendi. Windows 2000 ve Vista iþletim sistemlerinde de çalýþabilme desteði eklendi.
Sürüm : 1.08

Boyut : 1.4 Mb

Kullanim Izni : Ücretsiz (Freeware)

Dil : Ingilizce

Iþletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.