Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Mehmet Ali Erbil'in izleyicileri dehþete düþüren gafý stüdyoda alkýþ aldý!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Mehmet Ali Erbil'in izleyicileri dehþete düþüren gafý stüdyoda alkýþ aldý!

Mehmet Ali Erbil'in izleyicileri dehþete düþüren gafý stüdyoda alkýþ aldý!

MEHMET Ali Erbil canlý yayýnlanan Çarkýfelek programýnda espri yapmak isterken izleyenleri hayrete düþüren bir ifade kullandý. Türkiye’nin tarihsel ve bölgesel yakýnlýðý bulunan ülkelere selam gönderen Erbil bu grubun içine El Kaide terör örgütünü de kattý. Erbil, Tahran’dan gelen yarýþmacýsý ile sohbet ederken þu ifadeleri kullandý: “Erbil’e selam, Afganistan’a selam, Pakistan’a selam, El Kaide’ye selam.” Ünlü komedyen bu sözüyli ilgili dün “Ben Atatürkçü bir sanatçýyým. Komedyenler yeri geldiði zaman kara mizah da yapabilirler. Ben orada espri yaptým. Art niyet yoktu” dedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu tür þarlatanlara tevazu görterildiði sürece bu ülkenin iki yakasý bir araya
    gelmez.onun gibi yüzlercesi var malesef...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o herifi nasýl izliyorlar resmen küfür ediyor nasý kaldýyorlar hayret ediyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

oturtmuþlar seyirci diye þak þakçýlarý ne dese alkýþlýyorlar onlar mehmet alinin ne dediðini bile anlamamýþlardýr sanýrým...!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya bu herifin rezilliði diz boyu arkadaþlar neden hala bu adama görev veriyorlar anlamýyorum öyle ahým þahým reitingide yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri