REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: 13.yaşındaki kızı yüzlerce erkeğe pazarladı şer......r

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

13.yaşındaki kızı yüzlerce erkeğe pazarladı şer......r

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    13 yaşındaki kızı yüzlerce erkeğe pazarladılar

MEMLEKETİ Gaziantep'ten kaçırılarak Antalya'ya getirilen ve burada 3 ay boyunca yüzlerce erkeğe pazarlandığı belirtilen 13 yaşındaki N.T., polisin düzenlediği operasyonla kurtarıldı. 2 kişi tutuklandı.

Olay polise gelen bir ihbar telefonuyla ortaya çıktı. 3 ay önce memleketi Gaziantep'te markete giderken bir otomobile bindirilerek kaçırılan N.T., Antalya'ya getirildi. Burada önce uyuşturucuya alıştırılan kız, daha sonra erkeklere pazarlanmaya başlandı. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gelen ihbar üzerine harekete geçen polis, Burhanettin Onat Caddesi üzerinde bulunan bir eve baskın düzenledi. Baskında N.T. kurtarılırken, Salih Arslan ve Mehmet Tonuş yakalandı. N.T. kendisini kurtaran kişilerin polis olduğuna uzun süre inanmadı. Polis kimliklerini gördükten sonra ağlamaya başlayan küçük kız, tüm yaşadıklarını anlattı.

10, 15 veya 20 YTL karşılığında yüzlerce erkekle birlikte olmaya zorlandığını belirten N.T., “İki kişi beni kaçırdı ve önce uyuşturucu içmeye zorladı. Uyuşturucuya alıştım. Bu arada bana önce kendileri tecavüz etti, ardından da para karşılığında yüzlerce erkeğe sattılar. 10 YTL, 15 yada 20 YTL karşılığında 3 ayrı evde beni yüzlerce erkekle birlikte olmaya zorladılar. Bazen sigara parasına bile beni satıyorlardı” diye konuştu.

Küçük kız polis tarafından koruma altına alındı ve psikiyatrik tedavi görmeye başladı. Polisteki sorguları tamamlanan 2 zanlı ise, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Soner KOCAER/ ANTALYA, (DHA)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hapishanede işlerini bitirirler ***********innn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ş*****sizleri pazarlayacan esas....tabi böyle ş****sizleri kim kabul eder orasıda meçhul....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bun ları sallandıracaksın insan lıktan çıkmışlardır bunların böylesini yok edeceksin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar resmen o................çocukları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

OLDSMAN ustanın dediği gibi hapiste ...... hayatları kaydı
    nasıl bir kız çocuğa kıydılarsa hapiste baba adamlar var hepsi
    kötü mahkumlar değil...ve onların dosyaları çabuk yetişir koğuşa...o zaman kaçacak yer yok... sanmasınlar kurtulduk....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konuyu yoruma kapattım gerçekten çok kötü ve üzücü bir durum Allah kimsenin başına vermesin ama herkes nefretini burada yazmaya kalkacak şimdi o yüzden sadece bilgi amaçlı durabilir konu yorum yazılamaz kusura bakmayın...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri