Beþiktaþ'ta Cisse þoku!Beþiktaþ’ta Cisse þoku... Tecrübeli yýldýz siyah-beyazlý yönetimine rest çekti. Fransýz yýldýz "Geçen yýldan kalan 200 bin Euro alacaðým var, Avusturya kampýna gitmem. Sadece bu parayý ödeyin ve sözleþmeyi karþýlýklý olarak feshedelim" diye mesaj yolladý.
Vatan Gazetesi'nden Kartal Yiðit'in haberine göre Beþiktaþ, ’Cisse þokuyla’ sarsýldý. 30 yaþýndaki Fransýz ön libero, siyah-beyazlý yönetime ’rest’ çekerek "Beni býrakýn, Ýspanya’ya gitmek istiyorum" dedi. Tecrübeli futbolcu, Avusturya kampý dönüþü Beþiktaþ yönetimine haber vererek, geçen sezondan kalan 200 bin Euro’luk transfer taksidinin bir an önce ödenmesini istedi. Cisse’nin 200 bin Euro’luk alacaðýnýn yaný sýra, menajeri Bruno Satin’e de 250 bin Euro ödenmesi gerekiyor. Fransýz yýldýzýn 2008-09 yýlý için de 500 bin Euro’luk transfer taksidinin 1 Aðustos tarihinde ödenmesi gerekiyor
‘KAMPA GÝTMÝYORUM’
Maddi konuda bir hayli gergin olan Cisse, ardýndan da "Eðer geçen sezondan kalan 200 bin Euro’luk alacaðým hemen ödenmezse, 2. Avusturya kampýna kesinlikle gitmeyeceðim" diye yöneticilere haber yolladý. Bundan sonra ise Edouard Cisse, daha farklý bir ’öneriyle’ yeniden siyah-beyazlý yönetimin kapýsýný çaldý. Fransýz yýldýz ve menajeri Bruno Satin, siyah-beyazlýlara Ýspanya’da bir takýmla anlaþmaya vardýklarýný ve Beþiktaþ’tan ayrýlmak istediklerini bildirdiler
Cisse ve menajeri Satin, yöneticilere yolladýklarý haberde "Beþiktaþ’tan yýllýk 1 milyon 500 bin Euro alýyoruz. Menajerlik ücreti de 125 bin Euro. Eðer bonservisimi verirseniz, sadece geçen sezondan kalan alacaðýmdan olan 200 bin Euro’yu ve menajerlik ücreti karþýlýðýnda fesihnameyi imzalarýz. Bu konuyu 1-2 gün içinde hemen sonuçlandýrmak istiyoruz. Biz oyuncunun alacaðý bu kadar uzun zaman geciktirilmez" þeklinde rest çektiler. Bu arada Cisse’nin, Ýspanyol kulübüyle yýllýk 800 bin Euro karþýlýðýnda anlaþtýðý öðrenildi
MUHATAP BULAMIYOR
Beþiktaþ yönetimine bu haberi yollayan Cisse ve menajeri, bundan sonra siyah-beyazlýlarý defalarca arayarak "Bundan sonra ne olacak? Teklifimizi kabul ediyor musunuz? Paramýz ne zaman ödenecek?" sorularýný yöneltmek istedi. Ancak ne yöneticiler, ne de menajer Sinan Engin’in telefonu bir türlü açýlmadý. Karþýlarýnda konuþacak bir muhatap bulamayan Cisse ile Bruno Satin bu geliþmelerin ardýndan ne yapacaðýný kara kara düþünmeye baþladý.

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri