REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 2000 cx superplus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı swerrt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ama artık cıhaz hıc acılmıyo işte sanırım ıcınden bırseylerı yaktım
    Nasıl yaktın ya:49: yakmamışsındır hiç acılmıyor derken rakam falan gelmiyormu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok yok hıc gelmıyo walla stand by a gecmıyo ya nı . ekrana bı 1 gelıyo bıde 1E dıye rakam gelıp gıdıyo işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı swerrt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok yok hıc gelmıyo walla stand by a gecmıyo ya nı . ekrana bı 1 gelıyo bıde 1E dıye rakam gelıp gıdıyo işte
    Biladaer korkmana gerek yok burada ustalar cok defa acıklama yaptı usb den yazılım yuklerken böyle sorunlar olabiliyor sende rs232 varsa boot modunda atmanız tavsiye ederim yazılım gerekiyor cihazına senin..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Paşa78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Biladaer korkmana gerek yok burada ustalar cok defa acıklama yaptı usb den yazılım yuklerken böyle sorunlar olabiliyor sende rs232 varsa boot modunda atmanız tavsiye ederim yazılım gerekiyor cihazına senin..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ama dostum anlamadınkı ben daha cıhazı acamıyorumkı nasıl tekrardan
    yazılım atım :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama dostum anlamadınkı ben daha cıhazı acamıyorumkı nasıl tekrardan
    yazılım atım :49:
    Verdigim linki incele ozaman atarsımn usbden atamazsın kabloyla atacan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

attıgın lınkı ınceledım dostum ben cıhazı bagladıgım da kurtarmak ıcın ayrı bı program mı gerekıyo benı aydınlatırsan sewınırım cunku cok ıyı anlamıyorum daha yenıyım bu işlerde.
    yanı pc de de bı program olması gerekıyo mu yoksa yenı yazılımı atınca mı duzelıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

attıgın lınkı ınceledım dostum ben cıhazı bagladıgım da kurtarmak ıcın ayrı bı program mı gerekıyo benı aydınlatırsan sewınırım cunku cok ıyı anlamıyorum daha yenıyım bu işlerde.
    yanı pc de de bı program olması gerekıyo mu yoksa yenı yazılımı atınca mı duzelıyo
    sana lazım olan rs232 kablosu ve next yukleme programı ve yazılımı sende rs 232 varsa sorunsuz yuklersin basit biz buradayız yardımcı oluruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam arkadasım yukleme programını ındırdım yazılım da bu lınktekı olur demı benım cıhaz 2000 cx : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bı ıs rs 232 kablosu bulmaya kaldı onuda arastırıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam arkadasım yukleme programını ındırdım yazılım da bu lınktekı olur demı benım cıhaz 2000 cx : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bı ıs rs 232 kablosu bulmaya kaldı onuda arastırıyorum
    EVET OLUR MERAK ETME CİHAZIN BOZULMADI YANİ RAHAT OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok saol ya benı cok aydınlattın aksama kabloyu da ayarladım sımdı o yazılım la programıda yuklım bı denım aksama cok tesekkur ederım yardımların ıcın

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri