REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 2000 cx superplus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 2000 cx superplus

arkadaslar 2000 cx var ve usb ıle yazılım yenılıcem. Ama ondan sonra kanal lar gıdıcek tabı o kanalları yuklemek ıcın bana kanal lıstesımı gereklı yoksa ben kendım mi aratım.formda gezerken bazı kanal lıstelerıne rastladım o lısteler ne ıse yarıyor ltf yardım:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart gerek yok

Alıntı swerrt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar 2000 cx var ve usb ıle yazılım yenılıcem. Ama ondan sonra kanal lar gıdıcek tabı o kanalları yuklemek ıcın bana kanal lıstesımı gereklı yoksa ben kendım mi aratım.formda gezerken bazı kanal lıstelerıne rastladım o lısteler ne ıse yarıyor ltf yardım:49:
    yazılımı yükle daha sonra çanak ayarlarına gel misal hotbırd bul daha sonra dısuec ayarlarını yap aşağıdaki oklara bak seviye yükseldiğinde kaydet de kumandadan daha somra kumandanın kırmızı tuşuna basarak otomatik arama moduna gir arama yaparken tek tp diye çıkar orayı tüm kanallar moduna getir nit arama kapalı yazar orayı aç ve arama yaptır kolay gelsin!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saol dostum denıcem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir sorun çıkarsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam dostum saolasın bu aksam deneme sansım war bı denım sana tekrar donucem :45:
    saol yardımlARIN ICIN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart olmadı

arkadasım yapamadım ya bı sorun cıktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sorun nedir?

Alıntı swerrt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadasım yapamadım ya bı sorun cıktı
    eğer yardım edebileceğimiz bir şeyse yardımcı olalım nasıl bir sorun çıktı?:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı yuklemek ıcın usb yı taktım ılk ekrana bırseyler geldı sonra arkadan kapatıp actım sanırım yapmıs ama cok kısa surdu ben o kadar kısa surecegını dusunmedıgım ıcın aynı ışlemı tekrar yaptım hatta ıkı kez yaptım ılk yaptıgmda cıhazda boot yazıyodu suan rakamlar var ve sanırım cıhazı bozdum . stand by a bıle gecmıyo yanı suan cıhazda 1 ve 1E yazıyo ısın ıcınden cıkamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı yuklemek ıcın usb yı taktım ılk ekrana bırseyler geldı sonra arkadan kapatıp actım sanırım yapmıs ama cok kısa surdu ben o kadar kısa surecegını dusunmedıgım ıcın aynı ışlemı tekrar yaptım hatta ıkı kez yaptım ılk yaptıgmda cıhazda boot yazıyodu suan rakamlar var ve sanırım cıhazı bozdum . stand by a bıle gecmıyo yanı suan cıhazda 1 ve 1E yazıyo ısın ıcınden cıkamadım
    boot komutunda atarsan yazılımı alır ama bunun için rs 232 baglantı kablosuna ihityacın olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama artık cıhaz hıc acılmıyo işte sanırım ıcınden bırseylerı yaktım

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri