REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 100 yükle. hafta sonu bedava konuş.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 100 yükle. hafta sonu bedava konuş.

Kampanyaya katılan ilk 50,000 müşteri 7 Ağustos 2008'e kadar 100 kontör yüklemeleri halinde 4 haftasonu Turkcell'lilerle ücretsiz konuşma hakkı kazanacaklardır. Kampanyadan yeni bireysel faturasız hat alan müşteriler yararlanabilir.

* Kampanya 21-27 Temmuz 2008 tarihleri arasında geçerlidir.
    * Kampanyadan bireysel yeni faturasız hat sahipleri yararlanabilecektir.
    * Kampanyaya katılabilmek için yeni bireysel faturasız hattın kullanıma açılmasından itibaren en fazla 3 ay geçmiş olmalıdır.
    * Kampanyaya katılım ilk 50,000 kişi ile sınırlıdır.
    * Kampanyaya katılmak için EVET yazıp 2383'e ücretsiz kısa mesaj gönderilmesi gereklidir.
    * Katılan ilk 50,000 kişi, kampanyaya katılımın tamamlandığına dair gelecek bilgilendirme SMS'inin ardından 7 Ağustos 2008 tarihine kadar tek seferde en az 100 kontör yüklemeleri halinde yüklemeden sonraki 4 haftasonu tüm Turkcell'lilerle ücretsiz konuşabileceklerdir.
    * 4 hafta sonu ücretsiz konuşma, gönderilecek bilgilendirme sms'inin ardından başlayacak olup yurtiçi şebeke içi görüşmelerde geçerlidir. Diğer görüşmeler abonelerin mevcut tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.
    * Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir.
    * Haftasonu ücretsiz konuşma üst üste 4 haftasonu geçerli olup farklı bir tarihe ertelenemez.
    * Turkcell, kampanyalarının tarihlerinde ve/veya ücretlendirmelerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol reis yaptık oldu bende değil benim hat eski ama yeni hat alan arkadaşlarıma yaptırdım sağlığına duğacılar allaha emanet ol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca aramıza hoş geldin gördüğüm kadarıyla yeni üyesin sefalar getirdin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben yaptım kaydınız tamamlandı demişti hattı alalı 2 ay oluyor ne sanslıyım gecen günki kampanyadanda yararlanmıştım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben yaptım kaydınız tamamlandı demişti hattı alalı 2 ay oluyor ne sanslıyım gecen günki kampanyadanda yararlanmıştım

valla ballısın yani kampanya üstüne kampanya işi götürüyorsun turkcell batarsa sebebi sen olacaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok iyi kampanya ama eski aboneyim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sakarxa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ayrıca aramıza hoş geldin gördüğüm kadarıyla yeni üyesin sefalar getirdin
    hoş bulduk.

bundan sonra buralarda daha sık görüşebilmek dileğiyle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kampanyaya katılım dolmuştur arkadaşlar bende büğün hat aldım dolmuştur diye mesaj geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samuray87tr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kampanyaya katılım dolmuştur arkadaşlar bende büğün hat aldım dolmuştur diye mesaj geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kampanya sona ermiş Konu kilitlenmiştir.Konuları aktif hale getirmeye gerek yok
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri