Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Belözoğlu imza töreninin ardından Fenerbahçe TV'de canlı yayına katıldı...

Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Belözoğlu imza töreninin ardından Fenerbahçe TV'de canlı yayına katıldı...
Fenerbahçe TV'de Yasir Kaya'nın sorularını cevaplayan Emre Belözoğlu neden Fenerbahçe'yi tercih ettiğini dobra dobra açıkladı.
Emre Belözoğlu 7 yıl Avrupa'da top koşturduğunu ve kendine gelen tekliflerden en sıcak yaklaşan kulübün Fenerbahçe olduğunu kaydetti. Emre şunları söyledi. Bana çok teklif vardı. Önce Fenerbahçe'nin çok iyi ve çok sıcak bir teklifiyle karşılaştım. Diğer teklifleri değelendirmeden bazı büyüklerime danıştım ve aileminde onayını alarak hiç düşünmeden Fenerbahçe'yi tercih ettim. Fenerbahçe'li büyüklerimin bana yaklaşımı çok sıcakkanlıydı. Buraya geldim ve bana olan ilgiden de son derece memnunun herkese teşekkür ederim..
Emre Samandıra ve Kadıköş Şürkü Saraçoğlu Stadı'nın mükemmel olduğunu belirtti ve emeği geçen herkee teşekkür etti. Yasir Kaya'nın dün ilk kez sağlık kontrolünde karşılaştığı Lues Aragones'le hangi dilde konuştuğunu ise Emre şu şekilde cevapladı.
Ben İtalyanca biliyorum. Hoca İspanyolca, Portekizce ve İspanyolca biliyor. Onunla İtalyanca konuştum ve anlaştık. Beni çok samimi arşıladı. Zaten onu tanıyordum. O da beni tanıyordu. Onunla ilgili aldığı öğrendiğim güzel şeyler vardı. İspanya'yı şampiyon yaptı. Burada da beraber başarılı olmak istiyoruz. Zaten Aragones geldikten sonra Fenerbahçe'de de varlığını hissetrimiş. Buradaki arkadaşlarımdan onu öğrendim...
Emre Fenerbahçe takımındaki arkadaşlarının kalitesi ve kendisini nasıl karşılağı sorusuna ise: Zaten Milli takımdan tanıdıklarım vardı. Çok sıcak karşılandım. Hepsiyle kucaklaştım diyebilrim. Tüm arkadaşlarım kaliteli futbolcular. Biz bu sezon bu forma altında başarılı olmak istiyoruz. Bunu başarabilecek katileti bir kadromuz var...
Emre, Sarı Lacivertli taraftara teşekkür etti. Ben futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum. Burada gerçekten baarılı olmak ve somut başarılara imza atmak en büyük amacım. Bir futbolcu Emre olarak bu başarılarda katkım olursa çok memnun olacağım. Allah inşallah bizi utandırmaz dedi...

Fenerbahçe TV'