REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: İşte K.E.Y'de ödeme tarihleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İşte K.E.Y'de ödeme tarihleri

Beklenen K.E.Y ödeme tarihleri tablosu belli oldu.

K.E.Y ödemeleri ile ilgili oluşturulan internet sitesi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. internet sitesi yayına başladı.

Şimdilik tek bir açılış sayfasından oluşan sitede TC Kimlik No'ya göre K.E.Y ödemelerinin ne zaman yapılacağı bilgisi yer alıyor.

K.E.Y Hak Sahipleri Ödeme Tarihleri Tablosu

T.C. Kimlik No Son İki Rakam Tarih
    00 - 08 28.07.2008
    10 - 18 29.07.2008
    20 - 28 30.07.2008
    30 - 38 31.07.2008
    40 - 48 01.08.2008
    50 - 58 04.08.2008
    60 - 68 05.08.2008
    70 - 78 06.08.2008
    80 - 88 07.08.2008
    90 - 98 08.08.2008

HESABI OLAN İSTEDİĞİ ZAMAN ALACAK

K.E.Y hak sahiplerinden Ziraat Bankası’nda hesabı bulunan ve bu hesabına ilişkin Bankkartı bulunanlar, Ziraat Bankası'nın ATM’lerinden yukarıda belirtilen günleri beklemeden ilk günden itibaren paralarını alabileceklerdir. Dolayısıyla bu hak sahiplerinin 28/07/2007 gününden itibaren şubeler yerine, doğrudan T.C. Ziraat Bankası ATM’lerinden paralarını almaları mümkün olabilecek.

K.E.Y Ödemeleri bireysel olarak T.C. Ziraat Bankası Şubelerinden yapılabileceği gibi, T.C. Ziraat Bankası Şubeleri’ne başvuruda bulunan Kurum/Kuruluş ve Saymanlıklar aracılığıyla toplu olarak da ödenebilecek.

hürriyet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    isimli sayfayı ben açamadım...açan varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    isimli sayfayı ben açamadım...açan varmı?
    *** kısımda k.e.y kelimesi yazdığı için forum tarafından sansürlenmiştir..*** ' i silip k.e.y yazın fakat noktaları koymayacaksınız..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    *** kısımda k.e.y kelimesi yazdığı için forum tarafından sansürlenmiştir..*** ' i silip k.e.y yazın fakat noktaları koymayacaksınız..!
    çakır yardımın için sağol kardeşim...ben söylediğin şekilde sayfaya girdim ama tc numaramı yazabileceğim bir yer bulamadım. alıp alamayacağımı hangi adresten öğrenebilirim biliyormusun?
    bir kaç sayfaya girdim ama bulamadım...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri