Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Ýþte K.E.Y'de ödeme tarihleri

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýþte K.E.Y'de ödeme tarihleri

Beklenen K.E.Y ödeme tarihleri tablosu belli oldu.

K.E.Y ödemeleri ile ilgili oluþturulan internet sitesi Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. internet sitesi yayýna baþladý.

Þimdilik tek bir açýlýþ sayfasýndan oluþan sitede TC Kimlik No'ya göre K.E.Y ödemelerinin ne zaman yapýlacaðý bilgisi yer alýyor.

K.E.Y Hak Sahipleri Ödeme Tarihleri Tablosu

T.C. Kimlik No Son Ýki Rakam Tarih
    00 - 08 28.07.2008
    10 - 18 29.07.2008
    20 - 28 30.07.2008
    30 - 38 31.07.2008
    40 - 48 01.08.2008
    50 - 58 04.08.2008
    60 - 68 05.08.2008
    70 - 78 06.08.2008
    80 - 88 07.08.2008
    90 - 98 08.08.2008

HESABI OLAN ÝSTEDÝÐÝ ZAMAN ALACAK

K.E.Y hak sahiplerinden Ziraat Bankasý’nda hesabý bulunan ve bu hesabýna iliþkin Bankkartý bulunanlar, Ziraat Bankasý'nýn ATM’lerinden yukarýda belirtilen günleri beklemeden ilk günden itibaren paralarýný alabileceklerdir. Dolayýsýyla bu hak sahiplerinin 28/07/2007 gününden itibaren þubeler yerine, doðrudan T.C. Ziraat Bankasý ATM’lerinden paralarýný almalarý mümkün olabilecek.

K.E.Y Ödemeleri bireysel olarak T.C. Ziraat Bankasý Þubelerinden yapýlabileceði gibi, T.C. Ziraat Bankasý Þubeleri’ne baþvuruda bulunan Kurum/Kuruluþ ve Saymanlýklar aracýlýðýyla toplu olarak da ödenebilecek.

hürriyet

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    isimli sayfayý ben açamadým...açan varmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    isimli sayfayý ben açamadým...açan varmý?
    *** kýsýmda k.e.y kelimesi yazdýðý için forum tarafýndan sansürlenmiþtir..*** ' i silip k.e.y yazýn fakat noktalarý koymayacaksýnýz..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý HCakir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    *** kýsýmda k.e.y kelimesi yazdýðý için forum tarafýndan sansürlenmiþtir..*** ' i silip k.e.y yazýn fakat noktalarý koymayacaksýnýz..!
    çakýr yardýmýn için saðol kardeþim...ben söylediðin þekilde sayfaya girdim ama tc numaramý yazabileceðim bir yer bulamadým. alýp alamayacaðýmý hangi adresten öðrenebilirim biliyormusun?
    bir kaç sayfaya girdim ama bulamadým...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri