76'lýk tiyatrocu asker kaçaðý!

24 Temmuz 2008

Tiyatronun duayenlerinden 76 yaþýndaki Erol Günaydýn'ýn evine, asker kaçaðý olduðuna dair bir belge gönderildi.
Beþiktaþ Askerlik Þubesi tarafýndan gönderilen belgede, 'Yapýlan incelemeye göre askerlik yapmadýðýnýz tespit edilmiþtir' ifadesine yer verildi. Belgede ayrýca, ünlü sanatçýnýn yoklama kaçaðý olarak göründüðü ve askerliðini yaptýðýna dair bir belgeyle en geç bir ay içinde þubeye baþvurmamasý halinde, yoklama kaçaklýðýndan aranacaðý belirtildi.

BANA ACIMI UNUTTURDU!
Komedi rollerinin aranan aktörü olarak tanýnan Günaydýn, baþýna gelen bu ilginç olayla, hayranlarýný bir kez daha güldüreceðini söyledi: "Bu belge elime, Suna'yý (Pekuysal) kaybetmenin üzüntüsü içindeyken geçti ve tüm üzüntüm kayboldu. Sürekli bu durumla dalga geçiyorum. Þubeye telefon edip, 'Ben her gün televizyonlardayým' dedim. Beni yoklama kaçaðý olarak arýyorlar. Geçirdiðim ameliyatlardan sonra ölseydim, mezarda arayacaklardý demek ki!"

YÝNE GÝDEBÝLÝRÝM!
Askerliðini 1960'da Aðrý Diyadin'de yedek subay öðretmen olarak yaptýðýný belirten ünlü sanatçý sözlerini þöyle sürdürdü: "Ben askerliði severek yaptým. Ýþe yarasam, yine yaparým bu vatan için. Halim Aziz Nesin öykülerine döndü. Ýþadamlarý Mehmet Üstünkaya ve Hikmet Sevil askerlik arkadaþým. Durumumu kanýtlayacak fotoðraflar var. Beni bu yaþta askere alýrlarsa, terör kurþunlarýyla þehit olurum. Ýnþallah da öyle olur." Erol Günaydýn, 'Ýki Kalas Bir Heves' adlý biyografisinde de askerlik anýlarýný anlatmýþtý.

Sabah