Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Alın Size Kampanya 10 DKsı 1 Kontor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Alın Size Kampanya 10 DKsı 1 Kontor

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

TURKCELL

Temmuz 2008 itibariyle 50 sehre özel, yeni bireysel faturasız müşterilerimize yönelik İKİ KAT kampanyamız başlıyor.

Kampanyaya katılan müşteriler, 150 kontör yüklediklerinde 35 milyon Turkcell’li ile 10 dk’si 2 kontöre, 250 kontör yüklediklerinde ise 10 dk’si sadece 1 kontöre konuşabiliyor.

Bu kadar çok kişiyle konuşmanın daha ucuz yolu hiçbir yerde yok!

Kampanyaya katılmak için IKI KAT yazıp 2390’a mesaj göndermek gerekmektedir. Müşterilerimiz bilgilendirme mesajını aldıktan sonra 180 gün boyunca indirimli konuşma teklifinden faydalanabilecekler.

Adıyaman, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ardahan, Artvin, Bartın, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Malatya, Mardin, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tokat, Trabzon, Tunceli, Van, Yozgat, Zonguldak
    Konu MUTAF tarafından (24-07-2008 Saat 14:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayrıntıları öğrendikçe paylaşırım ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardesım herhalde bu kampanya ankaradan otesı ıcın gecerlı galıba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardesım herhalde bu kampanya ankaradan otesı ıcın gecerlı galıba.
    kalkınmakta olan şehirler. yani büyük şehirler değil..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kayseride yok
    demekki bizim şehirde yoldukalr kaz fazla çok pahalısın turkcell çokkk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turkcell ne yapsa yaranamaz bazılarımıza. Bedava konuşma versin ömür boyu yine birileri bahane bulurlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Turkcell ne yapsa yaranamaz bazılarımıza. Bedava konuşma versin ömür boyu yine birileri bahane bulurlar..
    ne yapalım benim oldugum il yok ilaki bu tarifeden yaralanmak icin il mi degiştirelim kalkınmakta olan ilerden birine mi gecelim turkselin tavugu arasıra şaşırıyor ki yaranamıyor böyle kanpanyamı olur türkiye belli yerlerinde gecerli kanpanya hadi ya ilk defa türkselde gördüm bunuda bu kanpanya olayında turkselll sınıfta kalır benim düşüncemde türkiyenin yarısına kanpanaya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok yav versin bana ömür boyu bedava konuşma vallah billah çıkmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunların hepsi tuzak.Amaçları indirimse, öyle yok kayıt.yok mesaj gönder falan demeden sorgusuz sualsiz dakika fiyatlarını indirsinler.Kampanyalara inanmıyorum.Cünkü yedim kazığı unutmuyorum bu kampanya uğruna...Vergileride cabası!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

basri mutaf kardeşim;dakikası 1 kontöre kamu tarifesiyim.acaba tarifem değişirmi?bilgi alabilirsen aydınlatıver lütfen...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri