REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Alın Size Kampanya 10 DKsı 1 Kontor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmety1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli dostlar,şimdi bana mesaj geldi.kampanyadan bizbize,bizbize hepimiz veya süper tarife tarifesindeki hatlar yararlanıyormuş.isterseniz tarifenizi değiştirelim diyorlar..artık size kalmış..hepinize selam
    bilader degiştir bence 10 dk 1 kontor nerede dk 1 kontor nerede Tarife bizbize yaz 2222 yolla tarife degişir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar,bu kampanya eski aboneleri kapsamıyor.10 temmuzdan sonra aktive olanlara geçerliymiş.lehimize olsa şaşardım zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi güzel de turkcell de 150 kontör satılıyor mu?? ben hiç görmedim :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

150 kontor 25 ytl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şarta şurta bağlı şeyler bunlar ya.süresi de bir ay genelde....sana 250 kontör yüklettirir 10dakikası bir kontör der.diğer ay yine 250 yükleyeceksin.10 saniye de konuşsan bir kontörün gider 10 dakika da.....kaç insanınn bir konuşmada 10 dakikaya ihtiyacı olabilir.her konuşmada 10 dakika konuşacağım diye ayda 40 ytl bayılmak yani......kurnazlık böyle şeyler.
    Konu firelove tarafından (24-07-2008 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Turkcell ne yapsa yaranamaz bazılarımıza. Bedava konuşma versin ömür boyu yine birileri bahane bulurlar..
    ne yapalım benim oldugum il yok ilaki bu tarifeden yaralanmak icin il mi degiştirelim kalkınmakta olan ilerden birine mi gecelim turkselin tavugu arasıra şaşırıyor ki yaranamıyor böyle kanpanyamı olur türkiye belli yerlerinde gecerli kanpanya hadi ya ilk defa türkselde gördüm bunuda bu kanpanya olayında turkselll sınıfta kalır benim düşüncemde türkiyenin yarısına kanpanaya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birde olaya olumlu tarafından bakmak bence iyi olurdu. Adı üstünde kalkınmakta olan iller diye bildiriyor. Buarada ayrımcıllık yaptığını düşünmüyorum Turkcellin. Tamamen doğudaki + çanakkale halkımıza yönelik iyi bir kampanya yapmış. Ve biliyorumki yine birileri bahane bulmaya devam edecek..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geneli doğu illeri

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri